The Daily Outfit | Dit trek je aan als je de deur niet uit gaat

Met The Daily Outfit hebben wij de perfecte inspiratie voor jouw dagelijkse outfit samengesteld. Vandaag de fijnste outfit voor als je de deur niet uitgaat. Geïnspireerd op MC chillbroek en DJ Bankhang. Met deze outfit wil jij niet gezien worden! Ons advies dus: blijf binnen. Veel online shop plezier! 

Onderbroekenlol

Nu je elke dag voornamelijk binnen zit, starten we de dag met een comfortabel onderbroekje. Zit een stuk lekkerder op je gat kunnen wij je vertellen. Nu 3 halen, maar 1 keer betalen. Sloggi is the best!

Sloggie 3 Pack €35,99

Comfort Pak

We starten natuurlijk met een lekker fluwelen chillpakkie. Want elke dag zonder skinnyjeans of highwaist broekje is er één! Toegegeven, weet ik dat wij vrouwen dit lekkere setje wel kunnen waarderen, maar uit betrouwbare bronnen weten wij dat mannen deze outfit verbannen.

Dit lekkere pakkie is gemaakt van fluweel en slechts €41,99 bij je vriendin ASOS!

Tegen de koude poten

Ja, ook wij krijgen koude voeten bij het zien van de dame in chillpak op de foto hier boven. Niet getreurd, uiteraard hebben wij wel aan jouw voetjes gedacht. Mooie knuffelbeestjes aan je poten is de stijl die jij in huis draagt. Het is tenslotte bijna Pasen.

 

Geen koude voeten voor jou en eindelijk twee maatjes om mee te knuffelen dankzij de Hunkemöller. Nu voor slechts €14,99 met 25% korting.

https://thedailydutchy.com/2020/03/31/verveeld-geef-je-op-voor-de-huiskamer-challenge-van-classicnl/

Put the love on top

Je haar wassen is echt niet nodig meer als je toch binnen moet blijven. Coupe de frituur is de trend die jij in jouw huis zet. Paasei op je hoofd en met deze leuke scrunchie ben je ook nog best hip in huis.

Echt een koopje! Slechts €2,50 en geen haar in je gezicht dankzij Boohoo.

*Neem dit artikel alsjeblieft met een korreltje zout! In deze zware en gekke tijden proberen wij onze humor niet te verliezen. Take care!

Graag gedaan! We zien jullie geweldige outfits graag tegemoet!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved