5x podcasts die gegarandeerd zorgen voor een glimlach

De behoefte naar nieuws is misschien nog nooit zo groot geweest, maar daarom goed om de tv eens even uit te doen. Want dat sombere nieuws werkt niet heel bevorderlijk voor je humeur, toch? Precies. Daarom heeft The Daily Dutchy een lijst gemaakt met de beste podcasts die jij nu nodig hebt om wat vrolijker de tijd door te komen. We moeten er toch het beste van maken!  

1. Apodcalypse van Ryanne van Dorst

Ryanne staat natuurlijk bekend om haar heerlijke Rotterdamse nuchterheid en ‘ken mij dat verotten‘ houding. Met haar podcast ‘Apodcalypse‘ is ze nog steeds heerlijke zelf en gaat ze langs haar platenkast om haar favoriete muziek gehoren te brengen. En uiteraard met een flinke dosis zelfspot en scherpe mening.

2. Datevermaak

In ‘Datevermaak‘ zoeken Timo Harmelink, Lieke Malcorps en Lisa Mosmans uit wat daten in 2020 betekent. Want laten we eerlijk zijn, het lijkt wel steeds moeilijker te worden. Iedere aflevering van ‘Datevermaak’ behandelen ze een ander date dilemma die we helaas allemaal kennen, zoals first dates, bindingsangst of daten in tijden van het coronavirus.

3.De Krokante Leesmap

Wil je toch je portie nieuws hebben van de dag, dan het beste in een humoristische setting. In de podcast ‘De Krokante Leesmap‘ van BNN heeft alle ingrediënten om de sombere regenwolk boven je hoofd te veranderen in een zonnetje met regenboog. Heerlijk!

4. De BOOS AntiCoronaDepressiePodcast!

Tim Hofman, vanuit huis en met dezelfde scherpe teksten als we Tim kennen. Dat vind je allemaal in de ‘BOOS AntiCoronaDepressiePodcast‘. Nu niet om huisjesmelkers of louche scooterverkopers op hun plaats te zetten, maar door jou te helpen deze tijd door te komen. Met handige en leerzame tips, interviews met deskundigen en hier en daar een sarcastisch grapje zoals we Tim in Boos ook kennen.

5. Man man man, de podcast

Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren vertellen in de ‘Man man man, de podcast‘ alles over hun zoektocht naar mannelijkheid. Want wat is mannelijkheid eigenlijk? En mag je dan wel angsten hebben? Leuk om te weten: ze gaan soms ook het theater in met de podcast! En door hun persoonlijke anekdotes is het ook leuk voor vrouwen, mocht je daar over twijfelen 😉

Welke podcast ga jij luisteren? 

Bron beeld: Unsplash

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!