7x Bijzondere producten in de webshop van ASOS

Begrijp ons niet verkeerd, The Daily Dutchy loves Asos. Het ruime aanbod aan merken, de on spot trendy kleding en de leukste spullen voor je interieur zorgen ervoor dat wij uren op de site kunnen scrollen. Heerlijk! Toch is niet alles wat we tegenkomen even mooi en aardig. Producten waar een ‘huh?’, ‘wat?’ en ‘hoe? de eerste gedachten in je hoofd zijn. Wij konden jullie deze natuurlijk niet onthouden en delen ze graag met je! Asos, what the duck? 

Fashion Asos The Daily Dutchy

1. De doorschijnende trui

Wanneer je van plan bent een trui te gaan dragen, komt dit vaak doordat je het koud hebt. Dus wat is het denkproces achter deze trui? Een doorschijnend knitwear in een kek kleurtje, het is niet bepaald geschikt voor het onheilspellende weer van ons kikkerlandje.

Fashion Asos The Daily Dutchy (9)
ASOS DESIGN – Gebreide oversized mesh trui in geel

2. Glitters in je nek

Over bijzondere producten gesproken.. Fred van Leer zal dit misschien toejuichen, maar van dit pailletten feest zijn wij allesbehalve gecharmeerd. Naast het feit dat de sjaal aan de pet vast zit, jeuken die glitters toch ontzettend in je nek? En dan is ook nog de vraag wanneer je deze bijzondere combinatie gaat dragen. Een glitter & glamour feest in de Sahara wellicht?

Fashion Asos The Daily Dutchy (3)

ASOS DESIGN – Hoed met zonneklep, nekbedekking en lovertjes, €10,99

https://thedailydutchy.com/2019/06/14/fashion-zo-overleef-je-een-regenachtig-festival/

3. It’s Britney, Bitch

Deze outfit geeft mij behoorlijke Britney Spears vibes in de Toxic videoclip. Daarbij vragen wij ons af wie dit gaat dragen én waar naartoe. Dit lijkt me namelijk geen kantoor-waardige outfit mits je jouw collega’s omver wil blazen. De franjes maken koffie halen wel weer een stuk leuker!

Fashion Asos The Daily Dutchy (12)
ASOS EDITION – Jumpsuit met franje, €269,99

4. Broek met gaten

De vraag die wij altijd bij de broek met gaten-trend hebben, is: hoe fiets je met die broek? Wij kijken altijd met verbazing naar mensen die een broek met gaten dragen en niet bang zijn om er finaal uit te scheuren. Maar dit? Wij gokken één keer fietsen in Amsterdam en je broek is veranderd in een korte broek.

Fashion Asos The Daily Dutchy (10)
ASOS DESIGN – Superskinny jeans in middenblauw met scheuren, €16,99

5. De denim tailleband

Deze hebben we al vaker voorbij zien komen en elke keer breken we ons hoofd erover. De riem is gewoon de bovenkant van een spijkerbroek en, dat is altijd de grootste vraag, waarom zou je dit dragen? Krijg je het andere gedeelte van de broek meegestuurd? En wat is de toegevoegde waarde? Zoveel vragen, zo weinig antwoorden. ASOS, help ons!

Fashion Asos The Daily Dutchy (4)
ASOS, Weekday – Denim tailleband, €8,49

6. Alle dancing queens verzamelen!

Plateauzolen, metallic schoeisel en laarzen over de knie zien we elk seizoen wel terugkomen. Deze keer in combinatie van alledrie de trends wat resulteert in deze Waterloo-waardige schoenen. Tenzij ASOS weet dat ABBA binnenkort weer op de bühne staat, maar anders zouden wij niet weten waarom je deze laarzen in je kast wil hebben.

Fashion Asos The Daily Dutchy (8)
ASOS, Lamoda – Zilveren kniehoge laarzen met plateauzool, €76,99

7. Gezicht masker met glitters

Wij snappen het hele ‘geen zand in je gezicht’ tijdens een festival, maar gaan we nu niet iets te ver? De glimmers zullen niet bepaald meewerken met de wind waardoor het steeds langs je gezicht schuurt. Het maakt een bankoverval trouwens wel meteen een stuk vrolijker!

Fashion Asos The Daily Dutchy (11)
ASOS DESIGN – Gezichtsmasker van maliën in zilverkleur, 16,99

Wat vind jij het meest bijzondere product van ASOS? 

Bron beeld: Unsplash, ASOS

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!