Tattoo zetten? Dit zijn de Fijnste Tattoo shops in Amsterdam

Tattoo’s zijn tegenwoordig geen big issue meer en steeds meer mensen laten er een zetten. Toch blijft het wel iets waar je goed over moet nadenken. Het blijft tenslotte op je lijf zitten. Tevens is het belangrijk dat jij weet welke tattoo shops goed werk leveren. The Daily Dutchy is ook niet vies van wat plakplaatjes. Ben jij van plan om binnenkort je eerste of je volgende tatoeage in Amsterdam te laten zetten? Wij hebben een aantal fijne tattooshops in Amsterdam voor jou uitgezocht. Lees snel verder!

tattooshops in Amsterdam

Ink district

De jongste shop van dit rijtje! Wat een fijne zaak is dit. Modern maar toch met een rauw randje. Deze tattoo Amsterdam shop is van een jong stel die samen een passie hebben voor tattoos. Funny Fact wel; ze hebben geen van beiden ook maar één plakplaatje op hun lichaam staan. Onze Vivian inmiddels wel!
Nieuwezijds Voorburgwal 138

Friendship tattoo

Klein maar fijn! Gevestigd midden in de gezellige Pijp. The Daily Dutchy’s Vivian en Raechel hebben hier allebei een tattoo laten zetten. Vivian een mooie olifant en Raechel een diamantje. Op Instagram vind je de tattoo van Vivian op meerdere foto’s.
Gerard Doustraat 101

Schiffmacher & Veldhoen

Een van de bekendste tattoo shops in Nederland kunnen we wel zeggen. Dé tattoo shop van Henk Schiffmacher! Menig bekend en onbekend Nederland is hier weleens langs geweest voor een mooi plaatje op zijn lichaam. We snappen dat jij hier ook graag een tatoeage zou willen zetten, maar door de enorme bekendheid van deze shop, staat er wel een kleine wachtlijst.
Ceintuurbaan 416

Joey de Boer tattoo

Fan van dunne en minimalistische tatoeages? Dan ben je bij Joey de Boer aan het juiste adres. Hij is echt de master in het zetten van dunne lijnen en schetsen. Daarbij is Joey ook onwijs creatief en weet hij een originele tattoo te tekenen. Check vooral zijn Instagram!
Rustenburgerstraat 321H

Hanky Panky

Deze tattoo shop is wereldwijd bekend en trekt dan ook veel toeristen. Logisch als je het ons vraagt, omdat deze shop zich als trekpleister midden op de Wallen bevindt.
Oudezijds Voorburgwal 141

tattoo shops Amsterdam

Walls and Skin

Deze shop bevindt zich zowel in Amsterdam als Rotterdam. Walls and Skin is gespecialiseerd in het zetten van tatoeages, maar ook bieden zij verschillende graffiti benodigdheden. Tevens is Walls en Skin het enige bedrijf in de wereld, die de dienst biedt om je kunst op je lichaam te behouden nadat je sterft. Best wel shocking!
Kalkmarkt 1

Tattoo Peter

Nederlands oudste tattoo shop bevindt zich natuurlijk in Amsterdam. Tattoo Peter heeft zijn deuren al open sinds 1955 en is nog steeds the place to be!
Nieuwebrugsteeg 28

Order Collective

Bij deze tattoo shop ben je aan het juiste adres voor elke wens. Of je nu voor een groot kunstwerkje komt of liever kiest voor subtiel. Je vindt hier een verzameling van verschillende artiesten en allemaal met zijn of haar eigen stijl.
Dollebegijnensteeg 7

Haarbarbaar Tattoo shop Amsterdam

De plek waar voorheen alleen mannen welkom waren. Laat je baard trimmen en zet een kekke plaatje. Bij Haarbarbaar is het mogelijk. Een tatoeage in Amsterdam zet je hier!
Rosmarijnsteeg 4

Hollywood Mark Tattoo

Mark werkte eerst voor Henk Schiffmacher en vestigde in 2007 zijn eigen shop.
Elandsgracht 65

Good to know

Met dit artikel willen wij je absoluut niet aansporen een tatoeage te nemen en zeker niet als je onder de 18 jaar bent of hier niet goed over nagedacht hebt. Denk altijd goed na over wat je op je lichaam zet. Is dit het geval geweest, dan raden wij de volgende acht tattooshops in Amsterdam zeker aan!

Heb jij ook een tatoeage? En waar heb jij deze tatoeage in Amsterdam laten zetten?

Dit artikel is geschreven door Raechel Chotoe

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2022 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved 

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.