De leukste adventskalenders van 2023

Ieder jaar kijken wij weer uit naar de gezellige decembermaand. In deze tijd van het jaar draait alles om verrassingen en de ultieme verrassing komt als je het ons vraagt in de vorm van adventskalenders. Of je een adventskalender nu stiekem voor jezelf koopt of voor een ander. Hoe leuk is het om elke dag een cadeautje open te mogen maken? In dit artikel nemen we je mee op een reis door de wereld van de meest opwindende adventskalenders die er zijn, of je nu van chocolade, cosmetica, of speciale kalenders houdt. Wij hebben de leukste adventskalenders van 2023 voor je verzameld!

de leukste adventkalenders van 2023

Wat is een adventskalender?

Een adventskalender is een speciale kalender die wordt gebruikt om de dagen af te tellen tot Kerstmis, beginnend op 1 december. Elke dag tot aan Kerst onthult de kalender een vakje, luikje, of een ander compartiment met een verrassing erin. Deze verrassingen kunnen variëren van chocolaatjes, snoepjes, kleine cadeautjes, miniaturen, tot zelfs boodschappen of bijbelse teksten, afhankelijk van het type adventskalender. De creativiteit en populariteit van deze kalenders groeit elk jaar.

Traditioneel gezien zijn adventskalenders bedoeld om kinderen te helpen de spanning en het wachten op Kerstmis te verzachten. Ze hebben vaak 24 of 25 vakjes, met Kerstavond als het laatste vakje dat wordt geopend. Adventskalenders zijn een populaire en feestelijke traditie geworden en worden in diverse vormen en ontwerpen geproduceerd, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor mensen van alle leeftijden. Ze worden vaak opgehangen of neergezet in huizen om het plezier en de anticipatie van de kerstperiode te vergroten.

Ook leuk is het om te weten dat de waarde van de inhoud van de adventskalender, vaak meer is dan de prijs die je voor de hele kalender betaalt. Een extra leuke manier om jezelf te verwennen. Win-win! Lees snel verder voor de leukste adventskalenders van 2023.

De leukste en mooiste adventskalenders verzameld

adventkalender rituals 2023

Rituals Adventkalender 2023

Elk jaar is de adventskalender van Rituals weer een feestje om te krijgen en te geven. Achter de deurtjes van de gloednieuwe Adventskalender, The Ritual of Advent 2D 2023, schuilt een scala aan luxe cadeautjes. Ontdek deze prachtige adventskalender vol lichaamsverzorging, thuis- én beautyproducten ter waarde van € 140 – inclusief vier kaarsen voor elke Adventszondag. Hoe leuk! De prijs van deze kalender is €79,90 en kopen doe je hier!

lookfantastic beauty December cadeaukalender

Lookfantastic beauty adventkalender 2023

Ben je gek op beauty en make-up producten? Dan moet je deze beauty adventkalender echt hebben! In deze box vind je namelijk de mooiste beautymerken verzameld. Van Medik8 tot M·A·C Cosmetics en Dr. PAWPAW. Met deze adventskalender moedigen we alledaagse luxe aan met een verwennende collectie van opvallende huidverzorging, haarverzorging en make-up must-haves om je door het winterse feestseizoen heen te slepen. Van het oppeppen van je ‘alles-douche’ tot het creëren van mooiste make-uplooks, wij hebben je beauty upgrade geregeld in de aanloop naar eerste kerstdag. Deze box kost slechts €105 en heeft een waarde van meer dan €625!!! Check hier wat er allemaal inzit!

mannen adventskalenders

Lookfantastic Grooming Adventskalender voor mannen 

Gelukkig hebben we ook aan de mannen gedacht in dit lijstje met de leukste adventskalenders van 2023! Tegenwoordig vind je namelijk ook genoeg leuke adventskalenders voor mannen. Bijvoorbeeld deze. Verfris zijn verzorgingsregime op tijd voor Kerstmis met elke lade van de Grooming Adventskalender, met trendy verzorgingsproducten voor mannen. We moedigen hem aan om zijn fantastisch te vinden met een hoogwaardige collectie huid-, lichaams- en haarverzorgingsproducten om fris te beginnen. Deze box kost €90 en heet een waarde van meer dan €385. Kopen doe je hier!

Westwing kalender december

De Westwing home Adventkalender 2023

Van deze adventskalender zijn er niet veel, dus wees er snel bij. Het bevat namelijk vanalles wat de mooiste tijd van het jaar nog mooier maakt. Achter de deurtjes zitten 24 highlights – van kerstversiering tot cadeaus voor geliefden tot producten om zelf te houden: de Westwing adventskalender bevat producten met een totale waarde van meer dan €500.
Wat er precies achter elk deurtje verstopt zit, blijft natuurlijk nog even een verrassing – maar dit kunnen we alvast verklappen: Je kunt je verheugen op prachtige en hoogwaardige producten van merken als Samu Tray, Le Creuset, Yamazaki, Rosendahl Lighthouse en nog veel meer. Kopen doe je hier voor €249.

h&M - de leukste adventskalenders

De Forest Friends Tafeldecoratie adventkalender van H&M

Hoe leuk! Een adventskalender vol met leuke tafeldecoratie voor de feestdagen? Je tafel leuk aankleden is met deze kalender geen probleem meer. De vos en de uil wachten op hun vrienden om lekker samen kerst te vieren. De beer en de eekhoorn hebben de kerstboom bij zich. De kleine ledlampjes zorgen voor een knusse uitstraling. Hier te koop voor €84,99. Ps. H&M heeft nog veel meer leuke adventskalenders verzameld!

Mis je een advenstkalender in dit lijstje met de de leukste adventskalenders van 2023? Laat het ons weten en wie weet voegen we hem voor de Kerst toe!

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.