Gastronomisch genieten met een MICHELIN-beleving

Altijd al gedroomd van een unieke, gastronomische beleving in een toprestaurant? We’ve got you covered. TheFork en MICHELIN lanceren samen de exclusieve ‘MICHELIN Specials’. Dit zijn unieke aanbiedingen bij geselecteerde MICHELIN restaurants; want wie wil er niet sterwaardig eten. Wil jij weten waar je voor zo’n heerlijk diner met Michelin ster terecht kunt? Bij deze 5 restaurants kun je volop genieten van culinaire gastronomische hoogstandjes en eten met een Michelin ster.

eten met een Michelin ster

Bougainville – Amsterdam

Laat je verleiden door de internationale keuken van Executive Chef Tim Golsteijn en zijn rechterhand en Head Chef Dorus Floris. De bediening, onder leiding van Wine Director Lendl Mijnhijmer, is jong, speels en zeer gedreven. Samen zorgt dit dynamische trio voor een onovertroffen beleving op alle gastronomische vlakken. Het doel? Gasten inspireren om vak er te genieten van een avond uit bij een restaurant uit het hogere segment. Laat je dus verrassen door de MICHELIN Special van Bougainville.

Restaurant Herberg Stadt – Stevensweert

In Limburg, tussen Maaseik en Roermond, ligt het charmante dorpje Stevensweert. Aan de markt ligt een restaurant dat hoog staat aangeschreven bij de bourgondiërs uit de streek: Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert. Sinds 1996 leggen Pascalle en Marcus hun gasten hier in de watten met culinaire creaties en een warme ontvangst. Een echte must als je een weekend wil vertoeven in het prachtige Limburg.

gastronomische hoogstandjes

Lars – Amsterdam

Lars Amsterdam is een concept ontwikkeld door Lars Scharp en Floor Wiggers. Dit creatieve paar ontmoette elkaar een paar jaar geleden in Restaurant Aan de Poel (**). Samen hebben ze een restaurant gecreëerd waar lekker eten en robuuste gerechten samen gaan. Een huiskamerrestaurant in de Houthavens van Amsterdam. Heerlijke gerechten in een knusse sfeer, wat wil een mens nog meer.

Restaurant Vigor – Vught

Door de jarenlange ervaring is men bij restaurant Vigor klaargestoomd om te doen wat ze echt willen (en goed kunnen); een complete beleving neerzetten voor hun gasten, met intrigerende gerechten die je raken, recht in het hart. Leuk detail is de centrale bar die ook direct de open keuken is. Heerlijk dus voor een aperitiefje!

eten met een michelin ster

De Silveren Spiegel – Amsterdam

Samen met zijn keukenteam promoot top chef Yves van der Hoff de Nederlandse keuken: “Wat ons betreft verdient de Nederlandse eetcultuur een herwaardering. Deze rijke keuken, van oudsher gekenmerkt door gezonde, creatieve en duurzame gerechten, past perfect bij Restaurant de Silveren Spiegel.” Wil je genieten van de Nederlandse keuken? Probeer dan de MICHELIN Special van De Silveren Spiegel in Amsterdam. Een topper onder de gastronomische hoogstandjes!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

Gastronomische hoogstandjes – eten met een Michelin Ster – Gastronomisch uiteten – Michelin Special

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved