Genieten van Franse Klassiekers in Hoofdstad Brasserie

Please Add Photos
to your Gallery

Dineren of lunchen bij Hoofdstad Brasserie is altijd een feestje. Een prachtige locatie, midden in het centrum van Amsterdam met een entree waar je u tegen zegt. En dan hebben we nog niet eens over de smakelijke keuken gesproken. Iets waar The Daily Dutchy keer op keer graag voor terugkomt. Dit keer kregen we dan ook het genoegen om te proeven van de nieuwe Franse Klassiekers anno 2018 op de kaart!  

Een nieuw concept, maar op een bestaande plek. Brasserie Hoofdstad in Hotel De L’Europe blijft als je het ons vraagt een unieke hotspot in Amsterdam en dankzij de Franse keuken vergeet je ook echt even de drukte van de stad.

Smullen voor gevorderden! Wij hadden dan ook het genoegen te proeven van de Franse Keuken anno 2018. Chefs Tjaco van Eijken en Sebastian Baquero Garces gingen voor ons aan de slag. Denk aan zalm in Gravlax stijl, ‘Paté en Croûte’, Foie Gras, Risotto van Kweepeer, Zeebaars en als kers op de taart een hippe variant van de Dame Blanche. Onze favoriet de risotto van kweepeer met blauwe kaas.

In de collage vind je van elk gerecht een foto. Kijken op eigen risico, want je krijgt hier spontaan trek in!

Good to know

Hoofdstad Brasserie vind je aan de Nieuwe Doelenstraat 2-14 te Amsterdam. In de zomer kun je hier tevens genieten aan Hèt Terras aan het water. Leuk om te genieten van een lekker glaasje wijn al kijkend naar de bootjes aan de Amstel. Elke dag ben je hier welkom van 12.00 uur tot 23.00 uur!

Wanneer ga jij langs om het nieuwe menu te proeven bij Hoofdstad Brasserie?

Bron Beeld: The Daily Dutchy Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2018 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.