Vers van de pers | Hotel BUNK in Amsterdam

View Gallery
5 Photos
Vers van de pers | Hotel BUNK in Amsterdam
BUNK

Vers van de pers | Hotel BUNK in Amsterdam

Vers van de pers | Hotel BUNK in Amsterdam

Vers van de pers | Hotel BUNK in Amsterdam

Vers van de pers | Hotel BUNK in Amsterdam

Utrecht ging ons al voor, maar nu krijgt ook Amsterdam een BUNK Hotel. Op 5 maart opent het hotel haar deuren in de voormalige Sint-Rita kerk in Amsterdam Noord. In dit prachtige monumentale pand is er maar liefst plek voor 300 gasten. The Daily Dutchy geeft je alvast een kijkje en wie weet wil jij na het lezen van dit artikel zelf ook echt op de kijk gaan!

Architectuur met een verhaal

Voor Hotel BUNK was het van groot belang om zich te focussen op de historische architectuur van de voormalige kerk. Door middel van verschillende soorten kunstwerken, lichtinstallaties, bewust gecreëerde zichtlijnen en een routing worden de monumentale highlights goed uitgelicht.

Samen genieten

BUNK is ervan overtuigd dat eten en drinken extra leuk is als je dit samen doet. In het restaurant deel je altijd één van de lange tafels met andere reizigers. De maaltijden die worden geserveerd zijn bereidt met lokale ingrediënten en voor een zacht prijsje kun je genieten van een goede kop koffie of een lekker kopje thee. Super fijn!

Nice to know

Er wordt een uitgebreid cultureel programma gepresenteerd waarbij de toegang altijd gratis is. BUNK gelooft namelijk in geven zonder verwachtingen. De online geluidsstudio is toegankelijk voor zowel lokale als internationale DJ’s en podcast-talenten. Ook is het mogelijk voor creatievelingen om zonder tijdsdruk en financiele druk deel te nemen aan het artist-in-residence programma.

Good to know

Hotel BUNK vind je op Hagedoornplein 2 in Amsterdam. Het restaurant van hotel BUNK opent op 5 maart haar deuren. Je hebt al de mogelijkheid om een kamer te boeken, maar je kunt pas vanaf april blijven slapen.

Wanneer ga jij een bezoekje brengen aan hotel BUNK? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved