Hotspot: Italiaan Vito’s

In de binnenstad van het prachtige Zwolle bevindt zich een Italiaanse lunchroom en dinerroom genaamd Vito’s. Hier kun je terecht voor de lekkerste Italiaanse sandwiches. Tevens heet Vito’s een fijn terras in het zonnetje. Wij van The Daily Dutchy bezochten Vito’s en probeerden een van de vele broodjes uit en wij kunnen vertellen dat het een echte aanrader is. Benieuwd? Check dan snel onze review!

1

In 1999 werd Vito’s opgericht door Kees Schreuders als lunchgelegenheid. In 2002 werd de dinerkaart toegevoegd en sindsdien hebben gasten ook de mogelijkheid om ’s avonds te genieten van de Italiaanse keuken. In de middag is er de gelegenheid om een Italiaanse sandwich te bestellen. In de avond kun je genieten van diverse pasta en grillgerechten. Eenmaal binnen bij Vito’s oogt het knus en Italiaans. Door de warme kleuren voel je je gelijk thuis.

Lunch
Bij Vito’s worden overheerlijke Italiaanse sandwiches geserveerd. Je hebt sandwiches die zowel warm als koud kunnen worden geserveerd. De warme sandwiches zijn belegd met vlees en de koude sandwiches met groenten. Ook kun je de keuze maken uit een vis sandwich, bijvoorbeeld met tonijn of met zalm. Zo is er voor ieder wat wils!

Diner
In de avond is er de mogelijkheid om warme gerechten te bestellen bij Vito’s. Je kunt kiezen uit diverse pastagerechten, grillgerechten of visgerechten. En natuurlijk kun je kiezen uit diverse desserts voor na het diner. Alle gerechten worden vers bereid door de kok en mocht er iets zijn toegevoegd aan het desbetreffende gerecht waar je niet zo dol op bent, schroom er dan niet om het door te geven aan de ober. Er wordt dan een alternatief bedacht voor jouw gerecht.

vitot

Nice to know
De openingstijden voor de lunch en het diner zijn verschillend. Voor een heerlijke lunch kun je van maandag t/m woensdag terecht van 12.00 uur tot 18.00 uur. Op donderdag van 11.00 uur tot 21.00 uur en op vrijdag van 11.00 uur tot 18.00 uur. In het weekend kun je zaterdag lunchen vanaf 11 uur tot 17.30 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Dineren is dagelijks mogelijk vanaf 17.30 uur. Maandag, dinsdag, woensdag en zondag kun je dineren tot 21.00 uur en vanaf donderdag tot 21.30 uur.

Good to know
Vito’s bevindt zich in de binnenstad van het mooie Zwolle. Maandag, dinsdag, woensdag en zondag opent de Italiaanse lunchroom haar deuren om 12.00 uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kan je terecht vanaf 11.00 uur. Je kunt Vito’s vinden aan de Grote Markt 11, 8011 LW te Zwolle.

Wanneer neem jij een Italiaanse sandwich bij Vito’s?

Bron: Vito’s
Bron beeld: The Daily Dutchy – Jamy Kok

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved