Hotspot: Strandtent Aloha in Wijk aan Zee

In Wijk aan Zee vind je hotspot ‘Aloha’. Een héérlijke strandtent die je Hawaiiaanse dromen waar maken. Je kunt er loungen, eten, drinken en genieten van de Nederlandse zon met de hoogovens op de achtergrond. In 2014 werd ‘Aloha’ getroffen door een nachtelijke brand, die de strandtent totaal had verwoest. In 2015 maakt ‘Aloha’ een geweldige en overtreffende comeback. The Daily Dutchy ging langs en vertelt je waarom jij de Hawaiiaanse sferen van ‘Aloha’ zeker moet proeven!  aloha

Strandtent ‘Aloha’ werd in 2005 geopend door John en Peter. De droom om een eigen strandtent te starten werd in 2005 voor de heren werkelijkheid. ‘Aloha’ vind je bij de Noordpier en vlak aan het Noordzeekanaal in Wijk aan Zee. Het strand van Wijk aan Zee is druk, gezellig en altijd actief. Verschillende watersporters komen naar het strand om onder andere over de mooiste golven te surfen, die de zee te bieden heeft. Doch is dit strand niet zo druk als bijvoorbeeld Zandvoort en zo vind je niet oneindig veel keuze aan strandtenten waar je kunt dineren.

Pizza’s klappen

De keuken van ‘Aloha’ is bewust en zo wordt er zoveel mogelijk met biologische producten gekookt en is de vis op de kaart altijd volgens de viswijzer uitgekozen. Tevens worden de taarten elke dag vers gebakken! Er is voor een ieder wat wils en de keuzes zijn zeer variërend. Zo kun je een healthy salade eten, een heerlijke Indonesische Rendang, een pizza uit eigen houtoven of een burger à la ‘Aloha’. Ook ben je voor een gezellige borrel met hapjes en gin-tonics bij ‘Aloha’ aan het juiste adres.

Good to know

‘Aloha’ is geopend van maandag t/m zondag van 10.00 tot 24.00 uur. Ook voor evenementen en feesten kun je terecht bij ‘Aloha’, hiervoor moet je deze pagina even in de gaten houden. Je vindt ‘Aloha’ op de Reyndersweg 2, 1951 LA in Velsen-Noord en parkeren is gratis!

Ga jij een bezoekje brengen aan strandtent Aloha?

Bron: Alohabeach
Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.