Hotspot: TEDS

View Gallery
14 Photos
Hotspot: TEDS
teds13

Teds

Hotspot: TEDS
teds12

Teds

Hotspot: TEDS
teds11

Teds

Hotspot: TEDS
teds10

Teds

Hotspot: TEDS
teds9

Teds

Hotspot: TEDS
teds8

Teds

Hotspot: TEDS
teds7

Teds

Hotspot: TEDS
teds6

Teds

Hotspot: TEDS
teds5

Teds

Hotspot: TEDS
teds4

Teds

Hotspot: TEDS
teds3

Teds

Hotspot: TEDS
Teds2

Teds

Hotspot: TEDS
teds1

Teds

Hotspot: TEDS
teds

Teds

In een van de mooiste straatjes van Amsterdam, de Bosboom Toussaint straat, vind je Teds. De spot voor je favo ontbijt, all day brunch of “spirited high tea”. En dit onder het motto: “Eat diamonds for breakfast and shine all day!” Benieuwd naar deze unieke hotspot? Lees dan snel verder!

Teds

Teds is zo’n acht maanden geleden geopend en is in korte tijd uitgegroeid tot een hotspot die je niet mag missen in het mooie Amsterdam. Het is een prachtig ingerichte zaak waar je heel gezellig kunt zitten in een van de booths, gedeelde lange tafel of neer kunt ploffen op de bank en in de zomer hebben ze een gezellig terras voor de deur. Je dag begint hier gelijk goed! Ze hebben hier genoeg leesvoer. Denk aan tijdschriften en mooie art of cocktailboeken. Ook voor me, myself and I time kun je dus prima terecht bij Teds.

WTF!? Zoals ze zelf mooi vermelden op de menukaart, where is the food? Nou, bij Teds is er plenty of food denk hierbij aan croissants, eggs any style, croque monsieur/madam, banana pancakes en nog veel meer heerlijkheden! En dus de “All day brunch”. We like! Varieerend van een Champagne brunch tot Bloody Mary of Mimosa brunch gepaard met de lekkerste broodjes, eieren of french toast!

Ook hebben ze heerlijk uitgebreide sandwiches, wafels en burgers dus voor elk moment van de dag zit je goed bij Teds.

Zelf hadden wij van The Daily Dutchy nog nooit van een spirited high tea gehoord, maar wij vinden het een geniaal concept. In plaats van een theepot gevuld met thee, kan je bij Teds voor een heerlijke cocktail kiezen bij je high tea (ook leuk om iemand mee te verrassen). Neem bijvoorbeeld een Espresso Martini of Strawberry Bellini, hmmm, ook hier weer genoeg keuze in bij Teds. Tevens kun je ook gewoon voor een “virgin” high tea gaan. Bij de high tea krijg je een klein soepje van de dag, broodjes en bruscetta’s, stukjes taart en Belgische wafelsticks met Nutella dip. Juist…..waar wacht je nog op?!

Good to know
Teds bevindt zich aan de Bosboom Toussaintstraat nummer 60 te Amsterdam. Dagelijks kun je hier terecht van 7.00 uur tot 19.00 uur. Voor de vroege vogel dus de ideale plek voor je early breakfast. Tevens kun je in de avond de tent afhuren voor een feestje of borrel of zelfs een private dining. Wie is Teds eigenlijk? Teds is vernoemd naar het hondje van de eigenares.

Wanneer ga jij langs bij Teds?

Dit artikel is geschreven door Tessa Slebos

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.