Hotspot | Cupcakes bij Van Ness Cupcakes

Wie na het lezen van dit artikel in de Rozenstraat loopt zal alleen nog maar denken: cupcakes, cupcakes en nog eens cupcakes! Naast dat één van de meest kunstzinnige straatjes van Amsterdam veel kleur en kunst biedt, zit er een klein winkeltje verstopt genaamd ‘Van Ness Cupcakes’. Ja, dat lees je goed! Binnenkort zal ook jij deze hotspot niet meer zomaar aan je voorbij laten lopen… Wij van The Daily Dutchy zijn helemaal gek van deze lekkernij. Benieuwd? Lees dan snel verder!

VanNess2

Vanessa Vos werd vanaf jongs af aan al geïnspireerd door haar moeder. Haar moeder hield erg veel van bakken en uiteindelijk heeft het voor haar de doorslag gegeven om zelf een cupcake designer te worden en haar eigen bedrijf te beginnen. De naam ‘Van Ness Cupcakes’ is dan ook afgeleid van haar voornaam ‘Vanessa’. De cupcakes worden per stuk mooi verpakt in een doorzichtig doosje en als je er meer besteld dan drie stuks, wordt het geleverd in een mooie doos van stevig papier.

Cupcakes

De lekkernijen van Van Ness Cupcakes zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om aan iemand te geven als verrassing! Van Ness Cupcakes biedt de volgende smaken dagelijks aan in hun assortiment: Chocolate & Vanilla, Dark Chocolate, Milk Chocolate, Red Velvet, Sprinkles, Vanilla en Vanilla Milk Chocolate.

Smaken van de maand

Als extraatje biedt Van Ness Cupcakes elke maand ook diverse soorten aan die alleen in de desbetreffende maand verkrijgbaar zijn. Houd je van iets bijzonders? Zoals karamel of iets met noten? Sla dan je slag.

Nice to know

Woon je zelf niet in Amsterdam? Dan brengt Van Ness Cupcakes haar overheerlijke cupcakes gewoon naar je toe! Waar je wel op moet letten is dat je een bestelling moet doen van minimaal 12 cupcakes, pas dan wordt het bezorgd. Ook is er eventueel de mogelijkheid om cupcakes af te halen bij de locatie aan de Rozengracht. Wanneer dit kan dat lees je hier onder!

Good to know

Van Ness Cupcakes vind je aan de Rozengracht 25 te Amsterdam

Pickup hours for online orders:
Monday to Saturday 11am – 5pm

Walk-in & coffee:
Saturday & Sunday 12 – 6pm

Van welke cupcake loopt bij jou het water al in de mond?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Bron: Van Ness Cupcakes
Bron beeld: The Daily Dutchy – Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved