In de agenda | Kannen & Kruiken Amersfoort

Voor het derde jaar op rij kun je in Amersfoort proosten tijdens Kannen & Kruiken. Mocht je bekend zijn met het Lepeltje Lepeltje Festival of Rollende Keukens, dan kunnen wij jullie vertellen dat ook dit evenement zeker een bezoekje waard is. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit festival? Lees dan gauw verder!

Ook dit jaar zal het speciaalbier- en wijn festival plaatsvinden Kannen & Kruiken plaatsvinden in het Burgermeester Brouwerplantsoen. Naast al het lekkere drank kun je ook genieten van een hapje onder het genoeg van goede muziek.

Een hapje en een drankje

Het Burgermeester Brouwerplantsoen is the place to be voor dit te gekke festival. De ambachtelijke bierbrouwers staan te popelen om al hun bezoekers te voorzien van de heerlijkste brouwsels die je je maar kunst bedenken. Je kunt het je zo gek nog niet bedenken: rond, robuust, blond of donker. Er is genoeg keuze voor iedereen. Je wordt verrast door het brede bieraanbod. Mocht je eerder een neusje hebben voor heerlijke wijnen, ook dan kom je aan je trekken een deze dagen. Bij het proeven van bier en wijn hoort natuurlijk een lekker hapje. Kies uit verschillende lekkernijen om je vingers bij af te likken; van borrelhapjes tot maaltijden.

Zwoel genieten

Geniet naast al dat lekkers ook van zwoele zomerse deuntjes. Tijdens het festival zullen er verschillende liveacts te zien zijn en DJ’s maken de sfeer compleet. Of je nu geniet van een vers gebrouwen biertje, een overheerlijke glas wijn of dat je nog je vingers zit af te likken van het eten, de muziek laat jou geheid je voeten bewegen!

Nice to know

Wil jij als smaakmaker jouw bier of wijn op de markt brengen en zoek je daarvoor een goed plekje of podium? Kannen & Kruiken staat open voor verschillende samenwerkingen. Ga naar de website voor verdere informatie en mocht je je ervoor willen opgeven, dan kan dat online!

Good to know

Kannen & Kruiken zal plaatsvinden in het Burgermeester Brouwerplantsoen. Van donderdag 9 augustus tot en met zondag 12 augustus kan jij het speicaalbier- en wijnfestival bezoeken in het Burgermeester Brouwerplantsoen. Op donderdag kun je het festival bezoeken van 15.00 uur tot 23.00 uur. Vrijdag kun je zelfs om 15.00 uur beginnen met het proeven van jouw speciaalbier of wijn. En op de zaterdag of zondag zelfs om 13.00 uur.

Kom jij Kannen & Kruiken bezoeken voor de allerlekkerste speciaalbier en wijn?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X