Interieur | Poeder & Nude kleuren

We hebben al veel trends voorbij zien komen voor in huis, waaronder de koper en de zwart & wit trend. De poeder- en nude kleuren zijn een nieuwe interieurtrend die wij dit jaar ook zullen terugzien in de woonbladen. Deze kleuren in je interieur geven je huis rust en zorgen voor onder andere een ontspannen sfeer. Je kunt op allerlei manieren deze kleuren laten zien in je interieur. Lees dus snel verder en shop jouw eigen favoriete poeder en nude items!

nude

Dit is een trend die je deze lente en zomer veel ziet in het interieur. Poeder- en huidskleuren passen goed bij zachte accessoires zoals een plaid, kussen of een mooie poef. Vind je de kleur toch niet zo mooi in accessoires of meubilair? Dan is het tevens mogelijk om een muur te schilderen in een poeder- of huidskleur. Hierdoor oogt de desbetreffende kamer rustig. De uitstraling van je huis is van groot belang, omdat het een weerspiegeling is van hoe jij je voelt. Is thuis een plek waar jij je rust pakt? Dan is deze interieurtrend jouw op het lijf geschreven!

collage1

1: De Bijenkorf €39,95 / 2: De Bijenkorf €14 / 3: Bol.com €39

nudeletter
Modemusthaves Letterlijst (A-Z) €16,95

wereldkaart
Modemusthaves Wereldkaart €21,95

Wat vind jij van poeder- en nude kleuren in het interieur?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!