Interieur | Black & White

De kleuren zwart en wit worden vaak niet gezien als ‘echte’ kleur, maar als je het ons vraagt behoort dit wél zeker tot de kleurtrend in het interieur. Keep it safe zal je denken… Maar zwart en wit hoeft helemaal niet ‘veilig’ te zijn. Combineer de kleuren met elkaar en in verschillende motiefjes in je interieur voor een leuke touch. Hip, trending, rustig en stijlvol tegelijk. Lees snel verder, want wij hebben een leuke shopping voor je gemaakt met trending black & white items voor in huis!

zwartwit

Tuurlijk zijn de kleuren zwart en wit een beetje ‘veilig’. Deze kleuren passen namelijk simpelweg vrijwel bij elke andere kleur in je interieur. Echter hoeven deze kleuren helemaal niet saai te zijn. Denk aan leuke kussentjes, lijstjes, kaarsjes, dekentjes en doosjes in deze kleuren. De ruit doet het bijvoorbeeld erg goed in het zwart-wit. Bekijk snel onze shopping met leuke black & white items!

collage1
1: Chevron Love €22,99 / 2: Kussen Signes €19,99 / 3: Kussen Black €22,99

collage2
4: Hema Klok €5 / 5: Hema kaarsen €1,50

collage3
6: Loundry today €14,95 / 7: A hug in a mug (a to z and &) €12,95 / 8: I’m on fire geurkaars (a to z) €24,95 Al deze items zijn van Modemusthaves!

Wat vind jij van de zwart-wit trend in je interieur?

Bron beeld: Pixabay

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.