Interieur trend | Oosterse dromen komen uit bij Merel in Wonderland

Waan jij je op Pinterest ook altijd in 1001 gedachtes over hoe jij je huisje wil inrichten? Als je een groot liefhebber bent van magische kleuren en vormen, dan is de Oosterse interieur trend zeker wat voor jou.  En The Daily Dutchy zou The Daily Dutchy niet zijn als we hier niet de perfecte hotspot voor hebben gevonden: Merel in Wonderland. Klinkt dat al goed in in je oren? Wacht dan maar tot al het moois wat de webshop aanbiedt!

oostersesferen

De Oosterse interieur specialist

Interieur trends komen en gaan, maar de Oosterse trends is er een die al een hele poos is gevestigd in menig huiskamer. Van subtiele details tot de klassieke kussens of gordijnen, die in de woonkamer pronken. En geef ze eens ongelijk! Pinterest staat er vol mee en ook wij zijn groot fan. Bij Merel in Wonderland kun je lekker urenlang scrollen terwijl je de mooiste items voorbij ziet komen. Door de passie om de beste producten voor jou te vinden, is Merel zeker de Oosterse interieur specialist van Nederland te noemen.

Merel heeft alle items op de website zelf geselecteerd tijdens haar trips naar het verre Oosten. Het resultaat: mooie items waar je elke kamer in huis mee kunt omtoveren tot een Oosterse bestemming. Van de slaapkamer tot de woonkamer en zelfs de kleinste kamer van het huis: alles fleurt meteen op met een Oosterse lamp, een Jute vloerkleed of een mooie kandelaar. Niet zo gek dus dat Merel in Wonderland de meest unieke Oosterse webwinkel van Nederland is!

Zelfgemaakte producten vind je bij Merel in Wonderland

De producten in de webshop zijn handgemaakt en komen uit verschillende hoeken van het magische oosten. Daarbij ontwerpen Merel en haar team ook zelf producten in de webshop. Van mooie filigrain lampen tot prachtige buitenkleden. En laten we bij The Daily Dutchy daar nou eens  groot fan van zijn. Een buitenkleed kan namelijk de kers op de taart zijn voor jouw tuin, balkon of dakterras. Brengt net dat stukje kleur naar buiten en geeft je tuin een Marokkaans tintje.

Benieuwd hoe Marrakech er in het echt uitziet?  The Daily Dutchy’s Vivian doet hier verslag over haar reis!

Daarbij kunnen buitenkleden ook een eyecatcher zijn wanneer je nieuw bent in de Oosterse interieur trend. Veel kleuren kunnen misschien te druk lijken terwijl enkele items met een vrolijk kleurtje al voor veel Oosterse sferen kunnen zorgen. Met een druk kleed op de vloer en wat kleine details in de rest van de woonaccessoires doe je al een heleboel!

oostersinterieur

Voor elke vorm van een Oosters interieur heb je bij Merel in Wonderland voldoende keus en kun je zelf helemaal losgaan met kleuren, patronen en materialen. Mocht je te ver doorslaan, dan staat Merel klaar om je van advies te voorzien en jouw droomhuis te realiseren. En met haar liefde voor de sfeervolle kleuren, zit je hier zeker goed.

Good to know

Heb jij jouw winkelmandje volgestopt met hebbedingetjes, kaarsen, kleden uit India en waxinelichthouders uit Marokko? Dan hoef je gelukkig geen 1001 nachten te slapen. De webshop heeft voor een groot deel van het assortiment de regeling dat je, wanneer je het voor 13:00 uur besteld, je het de volgende dag al in huis hebt. Ideaal!

Ga jij bij Merel in Wonderland shoppen? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedJaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!