7x De leukste thrift shops in Rotterdam

Vintage kleding of tweedehands spulletjes, what’s not to like? Shoppen bij thrift shops is een duurzame manier van winkelen, het is vaak goedkoper en wie wil er nou geen prachtig en uniek item uit een thrift shop hebben? Ben jij dol op vintage kleding of tweedehands spulletjes? En woon je in Rotterdam of vind je Rotterdam een leuke stad? Dan ben je hier aan het juiste adres! The Daily Dutchy heeft de 7 leukste thrift shops van Rotterdam voor je op een rij gezet. Waar ga jij shoppen?

vintage rotterdam

#1 Sweet Rebels

Dit is een winkel die je niet voorbij wilt lopen. Sweet Rebels ligt in het centrum van Rotterdam. De vintage kleding hier is uniek en nergens anders te vinden. Het personeel is erg behulpzaam en deze mensen zorgen ervoor dat jij de deur uit loopt met een grote lach op je gezicht en een uniek item dat bij je past. Op zoek naar vintage kleding en ben je in Rotterdam? Vergeet deze winkel dan zeker niet te bezoeken!

Adres: Schiedamse Vest 89B Rotterdam

#2 Vinnie Vintage

Krijg je geen genoeg van vintage kleding? Kom dan eens langs bij Vinnie Vintage. Het assortiment heeft veel vintage designer spullen voor een redelijke prijs. In de winkel heerst er ook een fijne sfeer, wat het winkelen natuurlijk alleen maar leuker maakt. Loop deze vintage winkel in Rotterdam daarom zeker niet voorbij.

Adres: Nieuwe Binnenweg 316A Rotterdam

#3 Opnieuw & Co

Deze thrift shop in Rotterdam is het zeker waard om te bezoeken. Opnieuw & Co is een enorme winkel en je kunt er genoeg vinden. Boeken, servies, spelletjes, meubels, maar ook vintage kleding. In de koffiehoek Tosti & Co kun je even een pauze nemen met een heerlijke tosti en wat koffie.

Adres: Koperstraat 31 Rotterdam

#4 Kringloopwinkel Afrikaanderplein

Deze thrift shop in Rotterdam is speciaal. Kringloopwinkel Afrikaanderplein is onderdeel van een stichting die tegen armoede over heel de wereld strijdt. Hoe mooi is dat? De winst van de winkel komt ten goede aan het werk van de stichting. De thrift shop draait geheel op vrijwilligers. Wat kun je allemaal vinden in deze winkel? Woonaccessoires, meubels, curiosa, kleding, speelgoed en nog veel meer. Loop deze winkel zeker niet voorbij als je in Rotterdam bent.

Adres: Pretorialaan 47B Rotterdam

Trek gekregen tijdens het shoppen? Bij deze nieuwste hotspots in Rotterdam moet je zijn!

#5 Cheap Fashion

Als je van vintage kleding houdt is Cheap Fashion de ideale winkel voor jou. Deze winkel in Rotterdam verkoopt niet alleen vintage kleding, maar ook feestkleding. Dankzij het grote aanbod is er altijd wel wat te vinden bij Cheap Fashion en klanten omschrijven het shoppen in deze winkel als een groot feest. Wanneer ga jij een kijkje nemen?

Adres: Meent 25 Rotterdam

#6 Ding&dingen

De thrift shop Ding&dingen in Rotterdam is een must visit. Alle tweedehands kleding is gereinigd en waar nodig op een vakkundige manier gerepareerd. In deze winkel vind je ook handgemaakte kleding van tweedehands materiaal, accessoires zoals zonnebrillen of een sjaal en je kunt zelfs jouw eigen producten hier verkopen! Genoeg redenen om deze winkel vol vintage in Rotterdam eens te bezoeken.

Adres: Zwaanshals 508 Rotterdam

#7 Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam

Deze thrift shop in Rotterdam is zeven dagen per week open. Zin om te shoppen op zondag? Ga naar Kringloopwinkel RataPlan. Ook in deze winkel verkopen ze meer dan alleen vintage kleding. Een leuk weetje: RataPlan heeft 30 (!) kringloopwinkels in Noord-Holland en mag zich de grootste kringloopketen van Nederland noemen.

Adres: Aristotelesstraat 30 Rotterdam

Kun jij niet wachten om vintage te shoppen in Rotterdam? Welke thrift shops ga jij bezoeken?