Modieuze mondkapjes, die gezien mogen worden

Wie had dat gedacht in 2019… Dat het mondkapje echt een iconisch mode-item zal worden in ons straatbeeld. Wij weten nog goed, dat we het op de redactie belachelijk maakten en met onze “Nederlandse nuchterheid” riepen, dat het wel zal overwaaien. Niets is helaas minder waar. Bescherm jezelf en andere door het dragen van een masker in openbare ruimtes. Met onze shopping doe je dit ook nog eens op een leuke manier! 

masker

Matching mondkapje

Wij worden al vrolijk van het printje van het mondkapje, maar hoe leuk is het dat ze er ook nog een bijpassende scrunchie bij leveren. Helemaal tiptop en ook nog handig met een bewaartasje!

mondkapjemetscrunchie

Flowerpower via ASOS €16,99

Tie-dye de trend

Deze trend is niet onopvallend gebleven. Leuk om thuis zelf uit te proberen met een oude trui en bleek. Dit “one of a kind” mondkapje past dan perfect bij je look.

tiedye

Sixt June via ASOS, nu in de sale voor €11,15

Linnen Masker

Wij zijn gek op deze stof! Deze handgemaakte maskers zijn gemaakt uit 2 lagen: linnen en katoen met rekbare en zachte oorlussen. Ziet er mooi uit en is gemakkelijk te gebruiken. Licht en ademend. Dubbele-directionele plooien kunnen het masker uit te breiden over de neus en kin voor een goede bescherming en ademend vermogen.

linnenmasker

Handgemaakt via Etsy €9

Doe maar chique

Niets is meer te gek. Je kunt nu zelfs zijden maskers kopen. Hoe chique staat dat? In meerdere kleuren te verkrijgen. Wist je dat zijden ook beter voor je huid is?

zijdenmasker

Via Etsy voor €9,33

https://thedailydutchy.com/2019/12/18/6x-zo-blijven-je-kaarsen-wel-mooi/

Shining bright like a Mondkapje

Glitters, glitters en nog meer glitters. Geen sieraad meer nodig als je dit mondkapje op je snuitje draagt!

Via Etsy voor €15

Heb jij al een modieus mondkapje in huis?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved