Bij deze restaurants in Amsterdam vier je Pasen dit jaar!

Het heerlijke paasweekend staat voor de deur en als we de weergoden mogen geloven, wordt dit geen verkeerd weekend. De maandag krijg je er gratis bij en daarbij is dit dus het perfecte lange weekend om wederom weer heerlijk te genieten van verschillende restaurants en de speciale brunch en diners menu’s! Benieuwd naar onze favoriete adresjes? Lees dan snel verder, want hier wil je dit jaar Pasen vieren in Amsterdam!  

pasen vieren in Amsterdam

Paas brunchen bij BAUT

Op Eerste Paasdag kun je bij Bar BAUT genieten van een 3-, 4-, of 5-gangen paasbrunch, inclusief welkomstcocktail en amuse.

Voor een ieder wat Wils

Op eerste Paasdag kun je bij Wils terecht voor een zalige drie gangen Paasbrunch. Dit met heerlijke lekkernijen uit Wils Bakery Café, traditionele paasgerechten en een dessert om te delen met je tafelgenoten. Voor €59,50 per persoon word je helemaal in de watten gelegd!

Afternoon Tea bij THE DUCHESS

Als we denken aan ‘Pasen’ dan denken we al snel aan chocolade, paashazen en uitgebreid tafelen. Bij de koninklijke hotspot THE DUCHESS vind je al deze drie elementen van Pasen op één plek. Op zowel zaterdag , zondag als maandag, wordt de populaire Afternoon Tea geserveerd in een paas jasje. En dat betekent: veel zoetigheid waaronder chocolade, huisgemaakte patisserie met een decoratie van paashazen, om uren van te genieten. Het wordt dus een paasweekend om niet snel te vergeten en je hoeft er zelf maar weinig voor te doen.

pasen vieren in Amsterdam Paasweekend

Paaslunch of diner bij restaurant Rouhi

Op het Spui vind je in House of Rituals restaurant Rouhi. Chef Renaud Goigoux en zijn team leggen je graag dit paasweekend in de watten met een speciaal 3, 4 of 5 gangen Paasmenu waarin smaken uit het oosten en het westen elkaar ontmoeten. Op zondag kun je komen lunchen en dineren en op de maandag ben je welkom voor de lunch!

Okura’s Paasbrunch

Brunchliefhebbers opgelet! Op zondag 17 april tussen 12:00 uur en 16:00 uur pakken Okura’s chefs groots uit met een uitgebreid buffet in de Grand Ballroom: de perfecte gelegenheid om heerlijk te genieten met familie en vrienden.

>>> Nog meer Pasen vieren in Amsterdam? Lees verder!

House of Pasen

Bij House of Watt ben je op tweede Paasdag welkom voor een vrolijke Paasbrunch. Denk aan chocolade, eitjes, bagels, asperges, fruitsalades en een heerlijke mimosa. De kosten zijn €29,50 per persoon.

Bar spek Pasen

Op zowel eerste als tweede paasdag ben je welkom bij Bar Spek. We hebben een lekker menu samengesteld dat bestaat uit zoete lekkernijen en hartige specials. Ook voor de kids hebben we heerlijke pancakes. Reserveer een tafeltje voor binnen of op het terras!

Traditionele Pasen bij Abbey

In Bos en Lommer ben je bij hotspot Abbey aan het juiste adres voor een traditioneel paasontbijt, een gezellige brunch of lunch. Ook hier drink je dit weekend mimosa’s!

Een luxe Pasen bij Sofitel Legend The Grand

Pasen kan heel goed luxe! Dat bewijst het prachtige vijfsterrenhotel Sofitel Legend The Grand. Het hotel zit in een voormalig stadhuis en ligt midden in het prachtige hart van Amsterdam. The Grand ademt historie en Franse elegantie en biedt alle hoogstaande service die je van een vijfsterrenhotel verwacht. Kom tijdens Pasen met het hele gezin paaseieren zoeken tijdens The Easter Egg Hunt of verwen jezelf met de ultieme culinaire paaservaring bij restaurant Bridges. Ontdek het vijf-, zes- of zevengangen-Menu du Chef of ga voor à la carte. Voor aspergeliefhebbers serveert Bridges van 14 tot en met 18 april tijdens de lunch een speciaal viergangenmenu waarin de asperge centraal staat.

Paas High Tea bij Brasserie De Roode Leeuw

Op Pasen winkelen en dit combineren met een lekkere brunch? Dan ben je bij Brasserie de Roode Leeuw aan het juiste adres voor een Paas High Tea. Je kunt hier trouwens ook een romantische overnachting boeken om het weekend helemaal compleet te maken!

Waar eet jij je buikje rond dit Paasweekend?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

Pasen vieren in Amsterdam – Paasweekend

© 2022 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved
Koken