Shopspot: De Pindakaaswinkel!

Yaaay binnenkort kunnen wij in Nederland de allereerste Pindakaaswinkel verwachten! Wie is er niet groot mee geworden? Pindakaas in alle soorten en smaken, wie wil dat nou niet. In hartje Amsterdam zal de winkel in deze maanden haar deuren openen en wij van The Daily Dutchy kunnen niet wachten om alle smaken te proberen!

pindakaaas

Michiel Vos (mede-eigenaar van healthy hotspot Juice & Salad) kwam samen met Marissa Klouwer tot het idee om een eigen pindakaasfabriekje te openen. Een échte Pindakaaswinkel bestaat er namelijk nog niet en wij moeten dan ook toegeven dat homemade pindakaas ons als muziek in de oren klinkt.

Natuurlijk kun je hier terecht voor de traditionele variant pindakaas zoals je hem ‘gewend’ bent, maar ook kun je een potje van wat anders halen. Discussieer gerust nog meer op de Facebookpagina van De Pindakaaswinkel.

Good to know
Voor de zomer is De Pindakaaswinkel zeker geopend en deze vind je op de Peter Czaarstraat 169 in Amsterdam Oost. De openingstijden zijn nog niet bekend, maar wij van The Daily Dutchy staan als eerste voor de deur om te proeven van de lekkernijen. Houd The Daily Dutchy dus goed in de gaten!

Welke smaak pindakaas lijkt jou lekker?

Bron: De Pindakaaswinkel
Bron beeld: De Pindakaaswinkel / Pixabay

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.