Shopspot | TASCHEN Warehouse Sale

We houden allemaal wel van een goed boek of een mooi tijdschrift op zijn tijd. Niet alleen om te lezen of door te bladeren, maar ook als accessoire en eyecatcher voor in huis. Pinterest-achtige taferelen, daar houden we van. Een mooi moment om dit soort items in te slaan, is de TASCHEN Warehouse Sale. Een tweejaarlijks sale-festijn waar je prachtige musthave boeken op het gebied van food, fashion, fotografie en reizen kunt scoren. Dus heb je nog geen weekend plannen? Nu wel! Lees snel verder voor alle ins & outs.

IMG-20170125-WA0003

Even voorstellen: Benedikt Taschen. In 1980 had de 18-jarige Taschen een stripboekenwinkel in de Duitse stad Keulen. Drie-en-een-half decennia later is hij de man achter een succesvolle uitgeverij van bijzondere boeken. Het doel om kunstboeken voor iedereen betaalbaar te houden, is in die decennia niet veranderd. De uitgeverij verkoopt gemiddeld 1 boek per 3 seconden, dag en nacht, het hele jaar door. Succesvol is dan misschien nog wel een understatement….

In 1985 werd het allereerste TASCHEN original exemplaar en boek van de Basic Art series, Picasso gepubliceerd. De collectie werd al snel uitgebreid met werken van onder andere grote namen als Dalí, Escher, Gaudi en Van Gogh. Sinds 1988 heeft TASCHEN onder andere de genres fashion, fotografie, modern design en interieur als vast onderdeel aan de collectie toegevoegd.

IMG-20170125-WA0004

Good to know
Van 25 tot en met 29 januari 2017 staat TASCHEN in het teken van fikse kortingen. Wereldwijd, online én in onze eigen Amsterdamse TASCHEN Store zijn er kortingen van maar liefst 30 tot 75% op bijna alle display titels van TASCHEN. De mooie winkel is een walhalla voor liefhebbers en is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Al is het maar om er een aantal open te slaan, je te verwonderen over de winkel zelf of je vinger langs de kaften te strijken…

Dus heb je nog geen plannen voor het weekend? Duik de P.C. Hooftstraat in, breng een bezoek aan deze bijzondere winkel en laat je verwonderen door al het gedrukte pracht en praal. The Daily Dutchy scoorde namelijk een mooi exemplaar van Kate Moss by Mario Testino!

taschentumb

Welk uniek boek zou jij graag willen hebben? 

Dit artikel is geschreven door Rowan Peperkamp

Bron beeld: TASCHEN / The Daily Dutchy – Rowan Peperkamp

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.