Tante Baggy | Tassen voor elke vrouw!

Please Add Photos
to your Gallery

Elke vrouw pronkt er wel mee… En dan hebben wij het over haar tas. Een echte eyecatcher, die je outfit kan maken of kraken. Een ideale accessoire, waar je al je belangrijke spulletjes in kunt meenemen, zonder als je zakken vol te proppen. Toe aan een nieuwe en unieke tas? Dan ben je bij online shop Tante Baggy aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid hebben zij het perfecte exemplaar. Of je nou opzoek bent naar een mooie clutch, een stoere rugzak of trendy variant, Tante Baggy heeft het allemaal. Benieuwd naar deze leuke webshop? Lees dan snel verder!

tante baggy

Tante Baggy levert kwaliteit. Zo hebben ze verschillende (leren) tassen in de collectie waar je hartje sneller van gaat kloppen. Geen tassen, die je bij elke willekeurige winkel kunt kopen, maar unieke exemplaren in verschillende kleuren en prints.

Een vrouw gaat nooit de deur uit zonder haar tas. Net twee beste vriendinnen, die onlosmakend het leven delen. In slecht en goed weer. Als last of als trots. Tante Baggy staar dan ook voor de zelfbesuwste en stoere vrouw van nu, die ook nog eens openstaat voor vernieuwing. Elk seizoen en outfit matcht natuurlijk bij een eigen tas.

In de uitgebreide collectie vind je dan ook voor een ieder wat wils. Van business tassen, shoppers, hand en schoudertassen, clutches en portemonnees tot rugzakken.

Good to know
Tante Baggy levert alleen in Nederland en België. Verzending is gratis vanaf €75 en jouw tas of tassen worden dan snel netjes bij jouw thuis afgeleverd.

Wij kunnen dus wel zeggen dat Tante Baggy de webshop is waar wij vrouwen van gaan gillen als het pakketje wordt geleverd. Bekijk dan ook snel The Daily Dutchy’s favorites en bestel jouw favoriet simpelweg in de webshop!

De man ook aan de tas? Shop dan jouw favoriet bij webshop Urban Bozz!

Was jij al bekend met Tante Baggy?

Bron beeld: Tante Baggy

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved 

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.