The Daily Dutchy logeert | Room Mate Bruno Rotterdam

In onze rubriek ‘The Daily Dutchy logeert’ nemen wij je mee naar verschillende mooie hotels. Zo testen wij uiteraard de bedden en proeven wij de sfeer van het desbetreffende hotel. Waarom moet je hier bijvoorbeeld een keer gelogeerd hebben? Of waarom is een ontbijtje, lunch of diner bij dit hotel een absolute aanrader? The Daily Dutchy know’s best! Deze keer is het hippe designhotel Room Mate Bruno in het hart van Rotterdam aan de beurt. Benieuwd naar dit hotel? Lees dan snel verder en bekijk de mooie foto’s!

Spannend hoor van 020 naar 010! Geintje natuurlijk… Rotterdam is een stad, die wij zeker vaker willen bezoeken en heeft net als onze geliefde stad Amsterdam, ontzettend veel leuke hotspots.

Op uitnodiging mochten wij logeren in het luxe designhotel Room Mate Bruno. Dit hotel bevindt zich vlak bij de welbekende Erasmusbrug in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie, middenin het architectonische hart.

Bij binnenkomst worden wij warm gegroet, maar op gepaste afstand in verband met de coronaregels. De lobby is super hip en overal kom je speelse verlichting tegen in de vorm van sterrenbeelden. Het hotel werd ontworpen door Teresa Sapey Studio en is een combinatie van traditionele en innoverende elementen.

Bedden testen in kamer “Pisces”

Van de 217 kamers die met liefde en zorg werden ontworpen, kregen wij kamer “Pisces”, oftewel het sterrenbeeld Vissen. De kamer was vooral erg paars, met appeltjesgroen als details en een mooi uitzicht vanaf het raam op de Maas en voorbijvarende boten.

Dineren bij de Foodhallen

Op nog geen steenworp afstand vind je de welbekende Foodhallen van Rotterdam. Speciaal voor een staycation in eigen land heeft Room Mate Bruno een arrangement samengesteld, waarbij je kunt overnachten bij Room Mate Bruno en een waarde van €50 krijgt te besteden bij de Foodhallen. Zo genoten wij van heerlijke Aziatische hapjes en biertjes!

Breakfast in bed

Normaliter neem je plaats in de ontbijtruimte voor een ontbijtbuffetje, maar wij genoten deze keer van een ontbijt op of beter gezegd, in bed! Zo konden wij van te voren aangeven wat we graag wilde ontbijten en hoe laat we dit wilde ontvangen. Top geregeld en heerlijk ontspannen de ochtend beginnen als je het ons vraagt!

Good to know

De staycation with flavors of the world in Foodhallen boek je voor twee personen al voor €150. Het ontbijt is hier bij ingegrepen!

Was jij al bekend met hotel Room Mate Bruno in Rotterdam?

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved