The Daily Outfit | Een wilde look voor een wild weekend

Met The Daily Outfit hebben wij de perfecte inspiratie voor jouw dagelijkse outfit samengesteld. Volledig geïnspireerd op Freek in het wild en de kledingkast van The Daily Dutchy’s Jaimy. Met een bonte bedoeling aan zebraprints, luipaardprint, krokodil en zelfs koeienvlekken is de dierentuin bijna compleet. Kortom, tijd voor een aanvulling! 

Voor iedereen die een wild weekend tegemoet gaat of een safari-tripje naar de supermarkt heeft: dit moet je aan.

1. De linnen blouse

Niets schreeuwt safari dan een linnen blouse. Lekker luchtig, hoeft niet gestreken te worden en staat iedereen beeldig. Vooral deze blouse van Mango met een beige kleur!

The Daily Outfit
Mango, €39,99

2. Een kittige rok

Een rok zo mooi, Nel Veerkamp zou er jaloers op zijn. Deze rok is net zo kittig als zijn bruine vriend, maar heeft een vrolijke rode print. Even omknopen en je bent klaar om te gaan. Roar! 

The Daily Outfit

Scotch & Soda, €199,95

3. De leren bodywarmer

Bodywarmers suf? Think again! Dit knappe ding maakt elke outfit net wat stoerder en heeft een paar handige zakken waar je al jouw spullen in kwijt kan. Nu moet je alleen niet vergeten waar jij je sleutels hebt ingestopt 😉

The Daily Outfit

ASOS DESIGN via Asos, €62,49 165,99

4. Western laarzen

Wanneer Pretty Woman en Indiana Jones in de mix worden gegooid, krijg je deze eyecatchers van een laarzen. Smokin’ hot door de lengte en het lakleer, maar niemand die dat doorheeft dankzij de lengte van de rok. Boom chicka wa wa!

The Daily Outfit

Boohoo, €29,00 92,00

5. Say cheese!

Zet elke aap, voorbijganger of jezelf op de kiek met deze kleine polaroid camera. Nu hopen dat je wat dieren (of een knappe voorbijganger) spot!

The Daily Outfit

Fujifilm Instax mini 90 via Asos, €172,99

*Neem dit artikel alsjeblieft met een korreltje zout! In deze zware en gekke tijden proberen wij onze humor niet te verliezen. Take care!

Graag gedaan! We zien jullie geweldige outfits graag tegemoet!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X
Beeld: Unsplash

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!