The Daily Outfit | Dit trek je aan als je bitterballen gaat nassen op het terras

Met The Daily Outfit hebben wij de perfecte inspiratie voor jouw dagelijkse outfit samengesteld. Ruik jij de geur van gefrituurde bitterballen ook al? Nu de terrassen weer open mogen, vraagt het om een speciale outfit. The Daily Dutchy helpt jou met het aankleden van deze feestelijke dag. Want laten we eerlijk wezen, we hebben ze wel een tijdje moeten missen!*

De soepjurk

Niets verpest de pret van een portie hete bitterbal dan een broek die strak zit. Of een shirt die vatbaar is voor vet-en mosterdvlekken. Onze tip: een wijde jurk om jouw bitterballen-buik te verbergen.

The Daily Outfit bitterballen outfit

Pas op, want als je eenmaal een wijde jurk gewend bent, draag je niets meer anders! Je besteld de jurk bij Mango voor €69,99.

Een grote zonnebril

Met de komst van de terrassen, is het officiële loer-seizoen ook weer begonnen. Pak daarom de grootste zonnebril uit je kast (zoals deze knapperd!) en loer er lekker een eind op los.

terras outfit bitterballen

Even stiekem gluren wie er allemaal quarantaine kilo’s heeft gekregen of te fanatiek bananenbrood is gaan bakken. Dit kek montuurtje van Le Specs bestel je via To be dressed voor €60,00.

Lekker warm, hé?

Heb je het koud? No way, dat je nu naar binnen gaat. Met een dik vest over de jurk heb je het zo weer warm. En hoe goed is deze?! Zacht, warm en in een vrolijk kleurtje. That’s the way we like it! 

terras outfit

Selected Femme via Asos, voor €57,99.

Kiss bitterbal-proof

Lippenstift dat wegvaagt zodra je een hap van je loeihete bitterbal neemt. Er zijn ergere dingen, maar dit is gewoon jammer. Zorg dus voor een lippenstift dat bitterbal-proof is en elke hap van deze gefrituurde lekkernij overleeft. Met deze lippenstift kun je lekker ongegeneerd bitterballen naar binnen stouwen. Nom!

bitterballen outfit terras

Revolution, matte lippenstift Rumbo, via Asos, voor €5,99.

*Neem dit artikel alsjeblieft met een korreltje zout! In deze zware en gekke tijden proberen wij onze humor niet te verliezen. Take care!

Graag gedaan! We zien jullie geweldige outfits graag tegemoet!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X
Beeld: Unsplash

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!