8x TikTok accounts voor fashion & lifestyle inspiratie

Kan jij ook urenlang door TikTok scrollen, genietend van de grappigste, meest ontroerende of simpelweg inspirerende video’s? We got you. Bij The Daily Dutchy kunnen we geen dag meer zonder en wij zijn lang niet de enige. De app is namelijk niet alleen erg vermakelijk, maar ook nog eens erg leerzaam, nuttig en inspirerend. Ben je toe aan wat vernieuwing en een verse dosis inspiratie op je For You page? Wij hebben de leukste TikTok accounts voor het opdoen van fashion en lifestyle inspiratie voor je op een rijtje gezet.

Tiktok accounts fashion en lifestyle inspiratie

#1 Bella Hadid

Op haar TikTok account neemt top model Bella Hadid je mee in de ongepolijste momenten van haar leven. Van de behind the scenes bij fotoshoots tot haar favo Starbucks bestelling én niet in de laatste plaats heel veel heerlijke fashion inspiratie.

#2 Jacquemus

Van modellen op de runway tot een kijkje in het leven de designer himself, het TikTok account van Jacquemus is een waar genot voor het oog. Uiteraard mag ook de content van het iconische tasje niet ontbreken aan zijn fijne aanbod aan fashion en lifestyle TikToks.

Scroll verder voor meer fashion & lifestyle TikTok accounts.

#3 Olivier Rousteing

Op het TikTok account van Balmain’s creative director Olivier Rousteing vind je een oneindig aanbod aan jaloersmakende beelden. Van de behind the scenes van de nieuwste Balmain collecties tot prachtige shots van zijn reisjes en trips. Dat olivier Rousteing van het goede leven houdt mag duidelijk zijn.

#4 Kourtney Kardashian

Uiteraard zijn ook de Kardashians op TikTok goed vertegenwoordigd. Kourtney’s account wil je niet alleen volgen voor een kijkje in haar over-de-top bestaan, maar ook vanwege de schattige family TikToks met haar kinderen.

#5 Miley Cyrus

Verwacht op Miley’s account een hoop video’s waarin de zangeres in de meest geweldige outfits dansend en zingend te zien is, maar ook een hoop hilarische video’s en sketches waarin Miley, eh nou eigenlijk gewoon Miley is.

#6 Juultje Tieleman

Uiteraard valt er op internationale accounts genoeg Tiktok inspiratie op het gebied van mode en lifestyle te vinden, maar ook Nederlandse accounts zitten boordevol inspiratie en entertainment. Zo is de content van onze eigen Juultje Tieleman een waar feestje voor het oog. Van heerlijke outfits tot herkenbare en hilarische momenten, Juultje’s account is een heerlijke combi van alles wat we leuk vinden.

#7 Negin Mirsalehi

We blijven op Nederlandse bodem want uiteraard mag ook het account van misschien wel de grootste influencer van ons land niet in dit rijtje ontbreken. Op haar account post Negin fashion en lifestyle Tiktoks van haar reizen, outfits, man, hond en natuurlijk haar schattige zoontje Sam.

#8 Emily Ratajkowski

Van hilarische video’s tot de rode loper en van het showen van haar outfits tot haar adorable zoontje, het TikTok account van top model Emily Ratajkowski is een heerlijke verzameling van alles waar we blij van worden.

Wat zijn volgens jou de leukste TikTok accounts voor het opdoen van fashion en lifestyle inspiratie?

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Pinterest en Instagram!

Yara Beij

Heeft een lichte verslaving aan cappuccino's & koekjes, heeft zo'n beetje ieder Grieks eiland bezocht en zou het liefst in een zonnig land wonen.