Upcoming | Maandelijkse wijnbox van Baltazar

We love wine! Het is altijd tijd voor wijn. Onder het motto dat het ergens in de wereld vast vijf uur in de middag is. Heerlijk bij de borrel, maar ook bij een luxe diner. Zo houdt het Nederlandse bedrijf Baltazar ook van wijn en zeker van unieke wijnen. “Wijn die je niet elke dag drinkt, maar die je wel elke dag wilt drinken”, aldus Baltazar. Maandelijks leveren zij je een box met drie unieke wijnen, maar er is meer… Benieuwd? Lees dan snel verder en maak kennis met Baltazar!

Baltazar wijnbox 3

Baltazar is een feit en veroverd de Nederlandse wijnliefhebbende markt. Het wijnabonnement waarvan je elke maand benieuwd bent welke wijnen er nu weer in de box zitten. Een mooi initiatief van eigenaren Bas Houwelings en Joost Tendeloo. Samen gaan zij letterlijk op zoek naar onontdekte wijnen bij veelal jonge en kleinschalige wijnboeren door heel Europa. Een kans voor de wijnboeren om meer bekendheid te krijgen en een kans voor Baltazars abonnees om unieke wijnen te proeven en opnieuw fan te worden van een eventuele favoriet. Een mooie win-win situatie als je het ons vraagt. Een concept waar wij in geloven. Samen sta je sterker en help je elkaar naar de top!

Baltazar wijnbox 1

Baltazar wil abonnees dus kennis laten maken met nieuwe wijnen, maar er is meer. Zo laten zij de abonnees ook deelgenoot maken van het avontuur. Elke wijnbox bevat dan ook een uitgebreide flyer met alle informatie over de wijn, de verhalen van de boer en wijn- en spijstips. “Wij vinden het belangrijk om de hand te schudden van de boer die zelf de druiven plukt. Zo houden we het persoonlijk en brengen we je de bijzondere verhalen van de boer direct vanaf de wijngaard”, aldus Baltazar.

Baltazar wijnbox 2

Good to know
Het abonnement op de wijnbox kost €33 per maand, inclusief bezorgservice. Het liefst een keertje proberen zonder meteen vast te zitten aan een abonnement? Dan kun je ook eenmalig een proefbox bestellen en wij hebben wat leuks! Met code THEDAILYDUTCHY krijg je nu de eerste box van je abonnement met maar liefst 50% korting!!! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er een favoriet tussen de wijnen zit, die je graag nog een keer wilt drinken. Lucky you! Alle wijnen zijn gemakkelijk na te bestellen via de website.  

Wanneer bestel jij je eerste wijnbox bij Baltazar?

Bron: Baltazar
Bron beeld: Baltazar

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.