Upcoming | Servies van ‘Oh You Pretty Plates’

Please Add Photos
to your Gallery

Het is een feit, dat je eten lekkerder smaakt als je het van mooi servies eet. En als je het ons vraagt draagt het mooie servies ook bij aan een Instagram waardige foto. Wij hebben een te gek Nederlands bedrijf gevonden, die uniek servies illustreert en met alle liefde laten wij je dan ook kennismaken met ‘Oh You Pretty Plates’. Het serviesmerk waarvan jij elk item wilt hebben. Wij zijn al fan! Lees snel verder en maak kennis met ‘Oh You Pretty Plates’.

Nikki

Hoe fijn is het om te dineren aan een picture perfect gedekte tafel? Precies, erg fijn! Zo vindt ook het Nederlandse merk ‘Oh You Pretty Plates’. Een lust voor het oog en een sfeermaker tijdens het diner. Daarbij speelt het servies uiteraard een grote rol.

‘Oh You Pretty Plates’ is gestart door Dutchie Nikki en onstaan vanuit een liefde en passie voor illustreren, dineren en hospitality. Zo verzorgt dit mooie en unieke merk ook servies op maat voor diverse horecalocaties in Nederland. Van Bar Huf tot De Japanner.

Gelukkig heeft Nikki ook servies ontworpen voor bij je thuis. Zo bestaat de collectie uit verschillende borden, schaaltjes, mokken en meer. Tevens is het mogelijk om gepersonaliseerde bordjes te bestellen. Bijvoorbeeld met een naam en of tekst. Hoe leuk is het om zo’n bordje cadeau te doen als bijvoorbeeld geboortegeschenk? Of te dineren van je echte ‘eigen’ bord 🙂

De illustraties zijn ontworpen en getekend door Nikki zelf en worden vervolgens met de hand aangebracht op keramkiek. Het servies is gemaakt van duurzaam keramiek en geschikt voor de magnetrion en de vaatwasser. Ideaal dus!

Good to know
‘Oh You Pretty Plates’ bestel je via de webshop of vind je bij de volgende winkeltjes en markten. De prijzen lopen uiteen van €7,50 tot €10,50. De prijzen zijn inclusief verzendkosten en hebben een levertijd tussen de drie en vijf werkdagen.

Was jij al bekend met het servies van ‘Oh You Pretty Plates’?

Bron: ‘Oh You Pretty Plates’
Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.