11 types in de supermarkt die je liever ontloopt

Iedereen moet boodschappen doen! Helaas groeit er namelijk geen zak chips aan de boom. Toch blijft dit een hele opgave. Wat gaan we bijvoorbeeld eten? Boodschappen doen is net als de spits op de snelweg, tegen vijf uur is het ook het drukst in de supermarkt. En in de weekenden geldt hetzelfde… The Daily Dutchy heeft maar liefst 11 herkenbare types voor je op een rijtje gezet, die je het liefst niet tegenkomt als jij je boodschapjes even snel in de spits moet doen!

1. De man en vrouw op leeftijd

Gek genoeg weten ‘bejaarden’ het altijd voor elkaar te krijgen om op het drukste moment van de dag een bezoekje aan de supermarkt te brengen… Het zijn lieve mensen, maar om 14.00 uur ’s middags was toch ook een mooie tijd geweest om in slakkentempo de supermarkt te bezoeken? En laten de man en vrouw op leeftijd het nou ook altijd voor elkaar te krijgen om stiekem voor te dringen…

2. De moeders met kinderwagens

Ze draaien net op het verkeerde moment de kinderwagen tegen je schenen en weten het altijd voor elkaar te krijgen om elk, maar dan ook echt elk gangpad te blokkeren! Zelfs als je al omgelopen was…

3. De treuzelaar

Die persoon, die geen keuzes kan maken, elk etiket goed scant, een keuze maakt, toch weer zijn keuze omwisselt en jou laat wachten, omdat jij niet bij het schap kan… Ook weet jij deze persoon gek genoeg zo’n drie keer tegen te komen tijdens het boodschappen doen.

Geld besparen? Met deze tips lukt je dat!

4. De verzamelaar

Diegene die het voor elkaar krijgt om tijdens de spits even zijn boodschappen voor de hele week te doen… Met als resultaat een kar die bomvol geladen is en voor jou in de rij voor de kassa aan de beurt is.

5. De vergeetachtige

Dit kan natuurlijk iedereen gebeuren… Je bent aan de beurt bij de kassa, maar bent dat pakje boter vergeten! Even terug de winkel in schieten is de enige oplossing. De rij wacht natuurlijk trouw totdat ‘mevrouw’ terug is… En ja mevrouw, want meneer zal er namelijk pas thuis achter komen dat hij dat pakje boter vergeten was!

6. De inhaal

Hij of zij pakt net dat laatste pakje runderslavinken waar jij zo zin in had voor je neus weg! Nu moet jij dus wat anders verzinnen..

7. De voordringer

Deze spreekt voor zich. Diegene die voordringt in de rij en ja volgens #1 zijn dit meestal de bejaarden…

8. De healthyfreak

De persoon die voor je in de rij staat, met een mandje goedgevuld met alleen maar gezond eten. Appels, sla, bleekselderij, quinoa en zalm. Jij gaat je schuldig voelen om jouw goedgevulde mand waar ook een pak koekjes en een chocoladereep tussen verschuild zit.

9. De schranser

De lange dunne den, die echt alles kan eten zonder aan te komen en dit blijkt ook aan zijn goedgevulde mand met junkfood. Jij bent jaloers dat bij jou elk pondje door het mondje gaat en je die bak Ben&Jerry’s moet laten staan…

10. De jonge pikkies

De scholieren die samen gezellig boodschappen doen en met zijn zessen in de rij voor jou staan. Een ieder van de groep rekent apart zijn blikje energiedrank en bus pringles af… Tevens zijn ze al voor het nuttigen van de energiedrank stuiterballen in de rij!

11. Jezelf als je met trek boodschappen gaat doen

Met als gevolg dat je met allerlei lekkere dingen thuiskomt, die je zonder trek nooit gekocht zou hebben… Daar gingen de bewuste en gezonde keuzes.

Herken jij deze types in de supermarkt? En welke vind jij het vervelendst? 

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedVivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.