Fashion trend: Denim Jurk

De welbekende en vertrouwde spijkerstof is niet uit het modebeeld weg te slaan. In verschillende varianten, kleuren en patronen doet denim zijn best om in het modeplaatje te blijven passen. Zo is niets meer te gek, denk bijvoorbeeld aan de trend ‘denim on denim’ waar de totale outfit spijkerstof bevat. Hierbij kan er tevens gevarieerd worden in verschillende jeanstinten. Iets wat The Daily Dutchy niet onopgemerkt is gebleven is de denim jurk: stoer en edgy, maar ook zéker vrouwelijk en stijlvol. Lees snel verder voor inspiratie, want wij hebben een paar mooie pareltjes voor je op een rijtje gezet! 

De denim dress was ook al in de jaren 70′ een modetrend, maar in 2015 maakt deze trend haar comeback. Met de denim jurk kun jij wederom net als de ‘denim on denim’ trend je totale outfit all the way denim maken. Het fijne van een jurk is alleen dat je niet hoeft te mix and matchen tot je de juiste outfit bij elkaar gematcht hebt. Win-win!

De denim jurk kun je zo vrouwelijk en stoer dragen als je wilt. Draag de jurk bijvoorbeeld met mooie pumps of ga voor een speelse look met stoere sneakers. We like! Asos Denim Jurk ASOS €48,39 H&M Denim DressH&M €29,99 H&M Denim DressH&M €29,99 Forever21 Denim Dress Forever21 €21ASOS Denim DressASOS €41,48 Mango Denim DressMango €39,99

Wat vind jij? Is de denim dress hot or not? 

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!