Fashion trend: de denim jurk is de perfecte basic voor in de kast

We LOVE denim! De welbekende spijkerstof is niet uit het modebeeld weg te slaan en laat zich elk seizoen van een nieuwe kant zien. Een trend die elke zomer unstoppable door menig modemeisje omarmd wordt,  is de denim jurk. Mooi door haar eenvoud en de perfecte basis voor een zomerse look. Lees snel verder voor inspiratie, want wij hebben een paar mooie pareltjes voor je op een rijtje gezet! 

Denim-jurk-The-Daily-Dutchy

Stoer, klassiek of een romantische outfit: met een denim jurk in de kast zit je altijd goed. Combineer het met een basic t-shirt of een mooie blouse en je spijkerjurk verandert in een sterke outfit. Ideaal doordat je het overal en altijd aan kunt schieten en door haar eenvoud past het binnen elke kledingstijl. Maak de outfit af met sneakers, stoere laarzen of hakken en je kunt de zon tegemoet. En daar houden we bij The Daily Dutchy van!

De denim jurk

The Daily Dutchy heeft een paar pareltjes voor je verzameld zodat je met een klik op de knop jouw nieuwe favoriete outfit kunt shoppen. Van een denim jurk met ruffles tot een spijkerjurk die tot de enkel komt. Kortom, scrollen maar!

https://thedailydutchy.com/2020/07/07/fashion-trend-off-shoulder/

1. Show me what you got

Het mooiste aan een vrouw? Haar curves! En in dit denim jurkje van Mango komen ze er nog mooier uit. Leuk met een basic t-shirt.

Denim-Jurk-The-Daily-Dutchy

Mango, denim jurk met knopen, €29,99

2. Never change a winning team

Dit basic denim jurkje van Mango is iets je in de kast moet hebben. Elke zomer komt er namelijk wel een moment dat je niet meer weet wat je aan moet en met dit jurkje zit je altijd goed. 

Denim-Jurk-The-Daily-Dutchy

Mango, denim overgooier met zak, €29,99

3. Hallo, knapperd!

De klassieke variant van de basic denim jurk! Door de grote riem kun je een mooi silhouet creëren wat gegarandeerd hoofden doet draaien. Spice it up met sieraden en je bent klaar om te gaan.

Denim-jurk-ASOS

Selected via ASOS, denim jurk met riem, €75,99

4. Denim all the way

Deze jurk geeft me meteen een throwback naar de fameuze denim jurk van Britney Spears in 2001. En ook nu kun je deze jurk rocken. Weliswaar niet met een Justin Timberlake lookalike met idem denim outfit, maar met simpele sneakers of stoere laarzen.

Denim-jurk-ASOS

Weekday via ASOS, denim schort-jurk, €38,99

5. Romantisch en chique

Er is iets met ruffles wat elke outfit romantisch maakt, en dat laat dit denim jurkje heel goed zien. De lichte kleur in combinatie met de ruffles maken het de perfecte outfit voor het terras, het park of gewoon op het balkon.

Denim-jurk-ASOS

Topshop via ASOS, denim mini-jurk met ruches, €48,99

6. In een nieuw jasje

De denim jurk van Calvin Klein heeft een kleine make-over gehad en het resultaat mag er zeker wezen. Niet alleen stoer door de wassing, maar ook uitgesproken door de witte verstelbare banden. We like!

Denim-jurk-ASOS

Calvin Klein via ASOS, tuinjurk met logo, €105,55

Wat vind jij? Is de denim dress hot or not? 

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!