5x Suppen in Amsterdam

Whatsupppp! Naast de vele padelbanen in Amsterdam, zijn er ook steeds meer locaties in Amsterdam waar je kunt leren suppen of op op eigen gelegenheid een sup board kunt huren. Super sportief, leuk voor een date of een fijne manier om verkoeling te vinden in de stad. Wij vertellen je in dit artikel waar je terecht kunt om te leren suppen in Amsterdam!

Suppen in Amsterdam

Wat is suppen?

Als we het in Jip en Janneke-taal moeten uitleggen… Suppen is letterlijk jezelf voortbewegen op een surfboard met een peddel in de hand. Dit doe je wel op een speciaal sup board. The Daily Dutchy’s Vivian heeft het al een keer mogen doen en kan beamen, dat het zeker een full-body warkout is, waar al je spieren hard aan het werk worden gezet. Toch kan suppen ook zeker ontspannen zijn. Je kunt uiteraard zelf een set kopen of via onderstaande adresjes eerst maar eens kijken of je het leuk vindt!

Huur hier je sup board in Amsterdam

Sup West Amsterdam

Zoals de naam al weergeeft vind je deze locatie in Amsterdam West. Aan het Westerpark duik je hier zo de grachten in. (Niet letterlijk natuurlijk, want je wil het liefst je koppie droog houden). Voor slechts €14,50 per uur huur je bij supwest via de website of via Whatsapp een sup board. Liever langer paddelen? Dat is uiteraard ook mogelijk!

Adres: Nieuwpoortkade 17

sup board huren Amsterdam

Sup Tropisch

Wij geven alvast een tien voor de naam van Sup Tropisch. Hier ben je aan het adres voor de ultieme sup beleving. Zo kun je hier ook bijvoorbeeld met een grote groep het water op. Een leuk bedrijfs of familie uitje! Je hebt hier ook een duo-sup, voor een romantisch avondje voor twee. Vanaf €12,50 kun je hier al je lol op!

Adres: Paletstraat 14 HS

Suppen in Amsterdam

SUP&Meer

Kun jij wel een lesje gebruiken? Dan ben je bij deze school aan het juiste adres. Een goed plek om fitter te worden. SUP&Meer is een Stand up Paddle school  (SUPSchool)  met een eigen clubhuis en terras (gezellig!),  gelegen aan het prachtige Nieuwe Meer in het Amsterdamse bos in Amsterdam. Vanaf €35 krijg je hier privéles. Voor meer informatie neem vooral hier een kijkje!

Adres: Boeierspad 5

Sup Sup Club

We hebben een clubje opgericht, voor mensen op een sup board met een blij gezicht! Jij mag er bij, jij mag er bij… Bij de Sup Sup Club kun je op veel locaties een sup board huren, die gewoon naar jouw locatie toekomt. Je meldt je aan via de website, kiest een locatie en een locker met alle benodigdheden staat voor je klaar! Je huurt hier op veel meer locaties door Nederland en België een board. Handy! Dit voor slechts €11,50 per uur.

Sup Sloterplas

Aan de mooie Sloterplas vind je watersportcentrum De Duikerlaar, waar je tevens een sup board kunt huren bij Martijn, Steph en Rik. Een gastvrije, open plek, waar jong en oud kennis kan maken met de watersport of zich als gevorderde verder kan bekwamen. Daarnaast is de accommodatie met terras zeer geschikt voor evenementen of een after SUP drankje. Een tourtje Sloterplas boek je hier vanaf €25 per uur per persoon. Je vindt hier ook leuke evenementen als avondsuppen, houd de website dus in de gaten!

Adres: Noordzijde 41

Wanneer ga jij sportief leren suppen in Amsterdam?

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.