10x Een balletje Padellen in Amsterdam

Padellen is de nieuwe upcoming sport in Amsterdam. Zo schieten de padelbanen als paddenstoelen uit de grond en kunnen tennis en squash fans hun lol niet op met het ontdekken van deze (nieuwe) sport. Benieuwd waar In Amsterdam je een lekker balletje kunt Padellen? Wij zetten de leukste padelbanen in Amsterdam voor je op een rij!

Padellen Amsterdam

Wat is Padel?

Een goede vraag als je nog niet bekend bent met de sport Padel. Zoals je wellicht al kon raden is dit een racket en balsport, net als je gewend bent van tennis en squash is het de bedoeling dat je de bal raakt en je tegenstander uitschakelt. Bij Padel heb je echter niet te maken met maar één tegenstander… Je speelt namelijk in teams van twee. Net als bij tennis sta je in een veld, maar bij padel is net als bij squash het veld omsloten. Het padelracket is wat kleiner en de bal heeft ongeveer dezelfde grootte als een tennisbal. De regels? Gebruik de muren, wanden en laat de bal niet meer dan één keer stuiteren en heb vooral heel veel plezier tijdens een balletje padellen.

Vind hier de leukste plekken voor een balletje padellen in Amsterdam

Padellen Olympiaplein

Op het Olympiaplein werden de eerste padelbanen van Amsterdam geopend. Je vind hier 3 mooie buitenbanen en een gezellig clubhuis, waar je goed kunt herstellen met een biertje van de zware padelwedstrijd. Een baan heb je hier voor een prijs vanaf €20 per uur voor vier personen. Zal Padel ooit een Olympische sport worden?

Padellen op de Zuidas

Werk je op de Zuidas? Hoe lekker als je na een drukke werkdag op loopafstand een balletje kunt slaan. Bij Frank Otten Stadion ben je aan het juiste adres. Je vind hier 6 indoor padelbanen. Een padelbaan huur je hier voor €25 per uur. Ook kun je terecht bij de Play Padel Club, waar ze over drie banen beschikken.

Padel Amsterdam – Duivendrecht

De grootste padel locatie van Amsterdam vind je bij XNRGY. Je vind hier 10 afgedekte padelbanen en als je nog een padellesje nodig hebt, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Deze locatie ligt misschien, niet helemaal binnen je bereik, maar je staat wel lekker droog. Je betaalt hier vanaf €7,50 per persoon per uur.

Padel bij B. Amsterdam West

In Amsterdam West vind je net buiten de ring B. Amsterdam met 6 padelbanen, waar jij je lol op kunt. Ook hier kun je lessen volgen. Een goede locatie dus voor de beginnende padellaar. Een baan boek je hier voor €17,50 per persoon, per uur. Je kunt hier ook je auto kwijt voor €2 per uur.

Padel bij The Padellers

Een erg leuke naam, al zeggen we het zelf. Bij The padellers kun je terecht op twee locaties in Amsterdam. Aan het Amstelpark vind je 5 buitenbanen en in Amsterdam West 6 indoor banen. Je kunt hier ook lessen volgen en je aanmelden voor competities als je het padellen wat fanatieker wilt oppakken. Vanaf €20 boek je hier je baan.

padellen Amsterdam

Padel Sloterdijk

Geen grap, padellen tussen de treinen! Zo vind je onder spoor 9/10 op deze unieke locatie 5 outdoor banen, waarvan er 4 overkapt zijn. Droog, maar toch in de buitenlucht spelen is bij Sloterdijk dus een optie! Een baan huur jee hier voor €20 per uur.

Padelrackets kopen? Alle Padelrackets online

Padel Kauwgomballenkwartier

Hier vind je de grootste padel-locatie van Amsterdam. Vlak achter de Kauwgomballenfabriek vind je hier 6 binnen en 2 buitenbanen. Ook deze locatie is onderdeel van Peakz Padel, waar we in dit artikel al meerdere banen van benoemd hebben. Een baan kost hier ook €20 per uur.

Padellen in Amsterdam Noord

Wij zijn fan van de NDSM! Jij ook? Dan wil je vast een balletje slaan bij NDSMPadel. Je vindt hier twee indoor kunstgras banen en je kunt hier ook nog eens gratis parkeren en daar houden wij Nederlanders van toch? We kunnen helaas niet de prijs vinden per uur voor een baan!

Op welke locatie ga jij padellen in Amsterdam?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

Padellen Amsterdam – Padel spelen Amsterdam – Amsterdam Padel – Padel Amsterdam