7 Plekken in de slaapkamer die je vergeet schoon te maken

Naast de woonkamer is de slaapkamer een van de kamers waar een ieder zich het meest bevindt. Gedurende een grote schoonmaak pak je elke kamer in huis grondig aan, maar men wilt sommige plekken nog weleens vergeten schoon te maken… Zo ook in de slaapkamer. The Daily Dutchy vertelt welke plekken je in de slaapkamer absoluut niet mag overslaan. Na het lezen van dit artikel weten wij zeker dat dit je voor altijd bij zal blijven. Lees gauw verder! 

#1 Nachtkastje

Zowel de binnenkant als de buitenkant van je nachtkastje kan toe zijn aan een schoonmaak. Kijk eens wat er allemaal in je nachtkastje ligt en wat eventueel weggegooid kan worden. En als je toch bezig bent kun je er net zo goed gelijk een doek overheen halen. Dit geldt ook voor de buitenkant. .

#2 Nachtlampje

Het is sowieso vanzelfsprekend om eens in de zoveel tijd je lampen goed schoon te maken. Vergeet niet om de kleine dingen niet over het hoofd te zien zoals een nachtlampje of de spullen op je nachtkastje.

#3 Tv

Dit is waarschijnlijk een meubelstuk die veel mensen vergeten schoon te maken. Bovenop de tv en het beeldscherm kan erg vuil worden door middel van stof. Sommige mensen zijn ook geneigd om een kop koffie of kop thee op de tv te zetten als ‘’onderzetter’’, maar realiseer je dat daardoor kringen kunnen ontstaan. Ook dit moet je niet vergeten om schoon te maken.

#4 Spullen op de vensterbank

Iedereen heeft spullen staan op de vensterbank. Of dit nou in de woonkamer is of in de slaapkamer. Toch is het nodig om ook de spullen op je vensterbank af te stoffen. Niet alleen de vensterbank dus! Haal de spullen er een voor een af en ga er even overheen met een doek.

#5 Bed

Als je gaat stofzuigen moet je ook even de plek onder je bed meenemen. Mocht je eronder diverse spullen hebben neergelegd, haal de spullen dan eerst even weg voordat je erlangs gaat met een stofzuiger. En wie weet kom je ook nog iets tegen waar je al een geruime tijd naar op zoek was!

#6 Spiegel

Sommige mensen hebben een spiegel op de deur van hun kledingkast en sommige mensen hebben een aparte spiegel aangeschaft. Vergeet niet om eens in de zo veel tijd je spiegel te reinigen met een doek en Glassex. Een spiegel kan namelijk enorm stoffig zijn en vol vlekken zitten.

#7 Vloer

Laminaat of vloerbedekking, niet alleen in de woonkamer is het belangrijk om de vloer grondig aan te pakken door middel van stofzuigen of dweilen. Ook is het belangrijk om je slaapkamer goed onder handen te nemen, aangezien je daar ook veel aanwezig bent.

Denk jij er weleens aan om deze plekken in je slaapkamer schoon te maken?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Bron beeld: Unsplash

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved