6x De beste tattoo shops in Eindhoven

Wil je een nieuwe tatoeage zetten, maar heb je dit steeds uitgesteld omdat je niet weet bij welke tattoo shop je moet zijn? En woon jij in Eindhoven of in de buurt van Eindhoven? Dan is dit je lucky day! The Daily Dutchy heeft uitgezocht waar je moet zijn voor de mooiste tattoo’s. Dit zijn de beste tattoo shops in Eindhoven!

tattoo shops Eindhoven

Verschillende tattoo stijlen

Laten we eerst eens kijken welke verschillende tattoo stijlen er zijn. Zo heb je de stijl blackwork (waarbij de artiest alleen maar zwarte inkt gebruikt), fineline (een tatoeage die gezet is met dunne lijntjes), een kleurentattoo of een portrettattoo. Maar wist je dat er nog veel meer stijlen zijn? Zoals een dotwork tattoo, waarin stipje voor stipje lijnen en schaduwen worden gecreëerd, of handlettering: hier wordt een lettertype naar wens in je tattoo verwerkt. Bij het zetten van een tatoeage, let wel op dat je geen alcohol gedronken hebt en goed gegeten hebt voordat je je tattoo laat zetten. Zo krijg jij een mooie tattoo en voel jij je tijdens het zetten van de tattoo op zijn best. Een goede voorbereiding is het halve werk. Laten we eens kijken naar de 6 beste tattoo shops in Eindhoven!

#1 BlackBear Ink

BlackBear Ink heeft niet alleen een tattoo shop in Eindhoven, maar ook in Utrecht. De shop ziet er heel netjes uit en de sfeer wordt omschreven als “relaxed en open”. BlackBear Ink is gespecialiseerd in de stijlen fineline, dotwork, dieren en realisme. De shop ligt op 20 minuten lopen van het treinstation van Eindhoven en is ook makkelijk te bereiken met de auto! Let wel op: er wordt alleen op afspraak gewerkt en op de site van BlackBear Ink kun je een artiest boeken en kun je zien wie er nog opdrachten aanneemt! Op de Instagram pagina van BlackBear Ink nemen de artiesten je mee voor een kijkje achter de schermen.

Adres: Stratumsedijk 48 Eindhoven

#2 Danny’s Tattoo Place

Danny’s Tattoo Place is al een paar keer verkozen tot de beste tattoo shop van Eindhoven en is al een aantal keer verschenen in de media. Dat belooft dus als je het ons vraagt veel goeds en onze verwachtingen liggen hoog bij deze tattoo shop in Eindhoven. Danny’s Tattoo Place is een door de GGD goedgekeurde shop. De shop is gespecialiseerd in de stijlen lettering, blackwork, realisme en kleine tatoeages. Door het duidelijke portfolio van Danny op de website te bekijken, kun je voor jezelf bepalen of jij door hem getatoeëerd wilt worden!

Adres: Leenderweg 315 Eindhoven

#3 Dragon Tattoo

Dragon Tattoo ligt in het centrum van Eindhoven. Hier kun je tijdens het shoppen even naar binnen lopen om een kleine tatoeage te laten zetten zonder afspraak. Super fijn natuurlijk! De artiesten denken met je mee en er hangt een gezellige sfeer bij Dragon. Dragon Tattoo is gespecialiseerd in de stijlen dotwork, Japans en Maori. Ik heb hier zelf twee tatoeages laten zetten: een roos op de binnenkant van mijn onderarm en een muzieknootje op mijn rug. De vanaf prijs bij Dragon is 75 euro. Ik ben heel tevreden met mijn tatoeages en ze zijn het geld zeker waard!

Adres: Kerkstraat 38 Eindhoven

#4 GOLD TATTOO

Zoals je kunt lezen op de website van Gold Tattoo, bestaat hun werk uit “custom design”, dit houdt in dat ze voor iedere klant een nieuw en dus uniek ontwerp maken. Zo ben je altijd verzekerd van een origineel ontwerp! Een leuk weetje: Gold Tattoo nodigt regelmatig gastartiesten uit om in hun shop te komen tatoeëren. Sommige artiesten komen zelfs uit andere landen. Wil je weten wie er komt? Dat kan je bijhouden op de website van Gold Tattoo. Gold Tattoo is gespecialiseerd in de stijlen old school, lettering en oriental.

Adres: Bergstraat 37 Eindhoven

#5 Tattoo Joey

Oké, deze tattoo shop ligt niet in Eindhoven zelf, maar in Geldrop. Vanuit Eindhoven is dit 10 minuutjes met de auto. Deze shop moet in het lijstje staan, want… Tattoo Joey staat bekend om zijn realistische tatoeages. Deze tattooshop wordt ook wel de “nummer 1 tattooshop in realistische tatoeages van Nederland” genoemd. Dat zegt wel wat, hè? Tattoo Joey is zelfs al een paar keer op de televisie geweest, zelfs in het programma Shownieuws. Tattoo Joey is gespecialiseerd in de stijlen realisme, blackwork en lettering.

Adres: De Burght 268 Geldrop

tattoo shops Eindhoven

#6 Pigmental Tattoo

Last but not least… Pigmental Tattoo. De koffie staat altijd klaar bij deze tattoo shop in Eindhoven! Wel is het nodig om van tevoren een afspraak te maken en voordat je het weet loop je de deur uit met een prachtige tattoo! Pigmental Tattoo is gespecialiseerd in de stijlen realisme, kleur en skulls. De prijzen beginnen vanaf 40 euro, maar zijn natuurlijk afhankelijk van de grootte van je tatoeage en het ontwerp.

Adres: Bredalaan 167 Eindhoven

Nu zijn wij wel benieuwd… Hoe gaat jouw nieuwe tatoeage eruit zien? En heb je al een voorkeur voor een tattoo shop in Eindhoven?