10x De beste tattoo shops in Utrecht

Tijd voor een nieuw plakplaatje? Of ga je voor het eerste een tatoeage zetten? Dan is dit best spannend en wil je deze uiteraard bij de beste tattoo shop zetten. Woon je in Utrecht of vind je Utrecht een gezellige stad? The Daily Dutchy heeft de 10 beste tattoo shops in Utrecht voor je op een rij gezet!

tattoo shops Utrecht

#1 Magic Tattoo Studio

Magic Tattoo Studio is gevestigd in hartje Utrecht en bestaat al vanaf 1984. Geen wonder dat deze tattoo shop zo populair is in Utrecht! Leuk weetje: in de tattoo shop staat de Magic Mystery, dit is een kast met ballen en in iedere bal zit een tattoo ontwerp. In ruil voor 100 euro krijg jij een van de plaatjes en dit is de tattoo die jij mag laten zetten. Je mag zelf bepalen waar je hem wilt laten zetten op je lichaam en of je hem in kleur of in zwart-wit wilt. Check ook eens de Instagram pagina van deze tattoo shop in Utrecht.

Adres: Voorstraat 72 Utrecht

#2 The Ink Society

Een tattoo shop die zeker niet mag ontbreken is The Ink Society. Op de website van deze tattoo shop in Utrecht kun je de portfolio’s van alle artiesten zien die er werken. Zo weet je zeker dat je op je plek zit en hoef jij je geen zorgen te maken over of jouw tattoo er goed uit komt te zien. Belangrijk om te weten is dat deze tattoo shop alleen op afspraak werkt. Ook heeft The Ink Society een webshop: ze verkopen kunst, juwelen en kleding!

Adres: Oudegracht 14 Utrecht

#3 Skin Art Tattoos

Aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht kun je tattoo shop Skin Art Tattoos vinden. Vind je het fijn om gezellig te kletsen terwijl jouw tatoeage wordt gezet? Dan ben je bij deze tattoo shop aan het juiste adres. Het personeel wordt omschreven als gezellig en in deze shop hangt een prettige sfeer. Dus staat er een dagje Utrecht op de planning of woon je in Utrecht? Loop deze tattoo shop dan zeker niet voorbij! Neem ook eens een kijkje op de website van deze shop.

Adres: Amsterdamsestraatweg 30 Utrecht

#4 Blackbear Ink Utrecht

Blackbear Ink heeft niet alleen een tattoo shop in Utrecht, maar ook in Eindhoven. The Daily Dutchy heeft namelijk eerder een artikel geschreven over de beste tattoo shops in Eindhoven, dus Blackbear Ink is voor ons niet onbekend. Deze shop is gespecialiseerd in de stijlen fineline, dotwork, dieren en realisme. Ben je geïnteresseerd in een van deze tattoo stijlen? Dan ben je bij Blackbear Ink aan het goede adres. Handig om te weten: de shop ligt op 25 minuten lopen van het centraal station.

Adres: Nachtegaalstraat 77 Utrecht

#5 Tattoo Fabrique

Aan de Balijelaan in Utrecht ligt de tattoo shop Tattoo Fabrique. De artiesten hebben hun eigen specialisme. Zo weet je zeker dat je je nergens zorgen over hoeft te maken als jouw tatoeage wordt gezet. Goed om te weten: bij het maken van een afspraak vraagt Tattoo Fabrique om een aanbetaling. Het resterende bedrag betaal je nadat jouw tatoeage is gezet. Kijk eens op de Instagram pagina van deze tattoo shop, want talent hebben ze hier zeker!

Adres: Balijelaan 13 Utrecht

https://www.instagram.com/p/CjSwmBYNvpa/

#6 Padma Tattoo

De volgende tattoo shop is Padma Tattoo. Deze shop is erg goed met strakke lijnen. Het personeel denkt goed met je mee, dus weet je nog niet zeker wat voor tattoo je wilt laten zetten of waar? Vraag het dan eens aan de vriendelijke mensen die hier werken. Kijk ook eens naar het portfolio van Padma Tattoo om inspiratie op te doen. Zit er iets voor jou bij?

Adres: Oudkerkhof 24 Utrecht

#7 Ink ’n Pain Tattoo

Tattoo shop Ink ’n Pain ligt in de binnenstad van Utrecht. Maar let op: deze shop is gesloten op maandag en dinsdag. De rest van de week kun je wel terecht bij deze tattoo shop, ook op zondag. Heb je zin om spontaan een tatoeage te laten zetten? Zelfs dan kun je bij Ink ’n Pain naar binnen lopen. Deze shop ligt dus in de binnenstad, er wordt hygiënisch gewerkt en het personeel is vriendelijk. Wat wil je nog meer? Loop deze tattoo shop zeker niet voorbij als je in de stad bent.

Adres: Vinkenburgstraat 16 Utrecht

https://www.instagram.com/p/CkTc-qjKbfY/

#8 UTCA Tattoo Studio

Een andere tattoo shop die in de binnenstad van Utrecht ligt, is UTCA Tattoo Studio. Deze shop ligt niet ver van Ink ’n Pain. Bij UTCA Tattoo Studio wordt gebruik gemaakt van vegan ink en de nazorg is ook vegan. Klanten zeggen dat er aardige mensen werken die weten wat ze aan het doen zijn en de lijnen worden hier strak gezet. Dit klinkt als een goede tattoo shop als je het ons vraagt. Loop jij hier binnenkort naar binnen om een mooie tatoeage te laten zetten?

Adres: Vinkenburgstraat 8A Utrecht

#9 PRIK TATTOO

Gelegen aan de Twijnstraat, de oudste winkelstraat van Utrecht, ligt de tattoo shop PRIK TATTOO. Ze zijn in vrijwel elke stijl gespecialiseerd en passen zich vooral aan aan de wensen van de klant. Leuk weetje: in deze tattoo shop hebben ze iedere donderdag een walk-in. Dit houdt in dat je voor kleinere tatoeages meteen geholpen kunt worden. Geen excuses meer dus, je kunt gewoon naar PRIK TATTOO gaan om jouw mooie tatoeage te laten zetten!

Adres: Twijnstraat 45 Utrecht

#10 Ink Story

En dan last but not least… Ink Story. Niet alleen kun je hier je tatoeage laten zetten, je kunt ook een afspraak maken om tatoeages die je niet meer wilt weg te laten laseren. Ink Story is gespecialiseerd in verschillende stijlen, zoals realistische tatoeages, finelines, lettering en nog veel meer. Ook voor deze shop geldt: iedere werknemer heeft zijn eigen specialisme. Neem zeker eens een kijkje op de Instagram pagina van Ink Story. Is dit de tattoo shop waar jij jouw tatoeage laat zetten?

Adres: Predikherenstraat 16 Utrecht

Weet jij al bij welke tattoo shop in Utrecht je een tattoo wilt laten zetten? Laat het ons weten, wij zijn benieuwd.