8x Bij deze restaurants in Amsterdam is je hond welkom

Een hond hebben is leuk, maar wanneer je uiteten wilt, kan het hebben van een hond soms ook knap lastig zijn. Je wilt je harige vriendje ten slotte het liefst gezellig overal mee naartoe nemen, maar dit blijkt in de praktijk toch vaak een stuk lastiger te zijn. We’ve got you covered en verzamelden acht restaurants in Amsterdam waar je hond welkom is.

restaurants in amsterdam waar je hond welkom is

#1 Pllek

Zin gekregen in een kop koffie of borrel na een uitgebreide wandelsessie in het Twiske? Schuif dan vooral aan bij Pllek. Zelfs op de drukste dagen is je hond hier welkom voor een verkoelend bakje water en een aai, terwijl jij geniet van het rustgevende uitzicht op het IJ.

Adres: T.T. Neveritaweg 59

#2 Café Restaurant Amsterdam

Ook bij Café Restaurant Amsterdam, in de volksmond ook wel bekend als Cradam, is je trouwe viervoeter van harte welkom. Wel vinden ze het fijn als je van tevoren even belt om het aan te geven. Zo geniet jij van oesters en wijn en je hond van een verse bak water.

Adres: Watertorenplein 6

#3 Venu

Ook bij koffiebar en co-working space Venu wordt je hond met open armen ontvangen. Al doet het smetteloze interieur misschien niet direct zo ogen. De ideale plek voor wanneer je graag zo nu en dan buiten de deur werkt, maar je hond niet de hele dag alleen thuis wilt laten. Ander fijn voordeel: tijdens het werken en drinken van de lekkerste matcha lattes door, kun je hier ook nog eens zeer insta-waardige kiekjes van je hond schieten.

Adres: Haarlemmerdijk 138

Scroll verder voor meer restaurants in Amsterdam waar je hond welkom is.

#4 Mr. & Mrs. Watson

Dat ze bij Mr. & Mrs. Watson van dieren houden moge duidelijk zijn. Hier is namelijk niet alleen je hond welkom, maar ook op het gehele menu valt niets dierlijks te bekennen. Het restaurant staat namelijk bekend om haar vegan kazen. Ga bijvoorbeeld voor de vegan kaas platter en ervaar zelf dat ook plantaardige kaas heerlijk kan smaken. Een fijne spot waar zowel jij als je hond graag uiteten gaan.

Adres: Molenkade 46, Duivendrecht

#5 Toki

Uiteraard mag ook Toki met haar hippe, Berlijn-achtige sfeer, niet ontbreken in het rijtje van restaurants waar je hond welkom is. In het koffietentje hangt een relaxte, artistieke vibe en serveren ze ook nog eens heerlijke koffie. De perfecte plek voor een koffiebreak na een wandeling met de hond dus.

Adres: Binnen Dommersstraat 15

#6 Drovers Dog

Zoals de naam al doet verklappen, zijn ook bij Drovers Dog honden meer dan welkom. Met vestigingen in zowel Oost als West, ligt er altijd wel eentje op je hondenuitlaat-wandelroute. En met een menu dat onder andere bestaat uit de heerlijkste Aussie inspired gerechten is het hier niet alleen voor je hond goed vertoeven.

Adres: Eerste Atjehstraat 62 / Heemstedestraat 25

#7 Ron Gastobar

Dat Ron Blaauw een dierenvriend is, moge duidelijk zijn, want in alle Ron Gastrobar restaurants worden honden met open armen ontvangen. Of je nu in de mood bent voor Indonesisch, Oriental of Frans, je harige vriendje mag mee. Zo is uit eten gaan hier niet alleen een feestje voor jou, maar mag ook je hond mee uiteten.

Adres: meerdere locaties

#8 Woof & Me

Nederland telt tal van kattencafés, maar een hondencafé, dat was er nog niet. Tijd voor verandering, vonden we ook de oprichters van Woof & Me en dus openden ze de deuren van het in de Pijp gelegen hondencafé. Woof & Me is een waar feestje voor je hond. Niet alleen mag je hond hier namelijk loslopen, maar ook bestaat het menu uit verschillende honden treats, zoals een Dognut of Puppuchino.

Adres: Verbindingstraat 3H

Ervaar jij veel moeite met het vinden van restaurants in Amsterdam waar je hond welkom is?

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Pinterest en Instagram!

Yara Beij

Heeft een lichte verslaving aan cappuccino's & koekjes, heeft zo'n beetje ieder Grieks eiland bezocht en zou het liefst in een zonnig land wonen.