The Daily Fitgirl | Met volle angst vooruit

Wannabe fitgirl! Poging nummer 100000000, maar we gaan er weer vol gas voor! Ik voel me namelijk schijt-onzeker en zit niet lekker in mijn vel. Door medicijn gebruik, jawel antidepressiva en het bourgondische leven ben ik zo’n 15 kilo zwaarder geworden. Iets wat dagelijks knaagt aan mijn kop en waar ik elke keer mee geconfronteerd word als ik mezelf weer in een oude broek probeer te wurmen en mijn achterwerk daar anders over denkt… Tijd om weer lekker in mijn vel te zitten, te sporten en mijzelf weer mooi en sexy te voelen. Hoeveel ik weeg? Geen idee! Dat weet mijn trainer Steve van Bookyourtrainer overigens wel, die mij de komende 30 dagen helpt dit doel te behalen! 

sporten fitgirl bookyourtrainer

Vorige keer schreef ik vol goede moed, hoe lekker ik aan het gaan was samen met Bookyourtrainer ! Minus 3,8 kilo en ik had de smaak lekker te pakken. Zo stond ik op eigen houtje op zaterdagmiddag in het park met een resistance band oefeningen te doen, afwisselend met rennen en had ik in een uurtje weer 600+ calorieën verbrand. Ik voelde me kiplekker, maar dat veranderde helaas met een draai van 180 graden. 

Ik voelde me niet fit, had slecht geslapen, werd verkouden en had de griep te pakken. Iets wat er bij mij vaak mentaal inhakt, want ik ben op dat moment mijn ritme kwijt en ga me alleen in het huis voelen. Dat het van kwaad naar erger werd, had ik niet zien aankomen…

Mentaal en Lichamelijk gevloerd

Huilend heb ik vorige week woensdag Steve opgebeld, dat ik wel wil komen, maar het me echt mentaal en lichamelijk niet lukt. Ik was gevloerd, had nul energie en kon alleen nog maar janken. Met als gevolg, dat ik door mijn gepieker, gevoel van falen en angsten, geen oog meer dicht deed in de nacht en slapen onwijs belangrijk is voor je mentale gesteldheid. Het cirkeltje was weer rond en terwijl ik dit blog schrijf zit de angst en somberheid nog in mijn lijf. Werk aan de winkel, om de fijne, knappe en leuke ik, weer terug te vinden dus…

Met volle angst vooruit

Geen goede week voor mij dus en ik heb ook lang getwijfeld of ik hier open over wil zijn. Ik ben namelijk niet zielig, maar die bovenkamer van mij werkt helaas niet zoals ik wil! Deze woensdag moest en zou ik van mezelf, de angst om te falen onder ogen komen, door mijn wekelijkse training bij Bookyourtrainer weer op te pakken. Wetende dat dit me alleen maar zal helpen uit huis te komen en weer een beetje vertrouwen in mezelf te krijgen. Sporten is namelijk hartstikke gezond voor je koppie. Zo gezegd, zo gedaan en thank god was de meting en training iets waar ik weer even een glimlach van kreeg. Zo ben ik inmiddels 4,6 kilo armer en heb ik voor mezelf overwonnen weer te sporten en dat zonder huilen.

Ciao X Fitgirl Viv!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

SportSport

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.