In de Agenda | Neem je puppy mee op brunch!

Het is wetenschappelijk bewezen dat het gezelschap van dieren goed voor de mens is. Een kantoorhond is zo’n slecht idee nog niet. Zo kunnen dieren stress verlagen en de productiviteit verhogen op de werkvloer. Bij hotel Kimpton De Witt begrijpen ze dit maar al te goed, en om deze reden zijn ook dieren het gehele jaar welkom, zolang ze door de voordeur passen. Of je nu gaat dineren in Celia of de avond afsluit met een cocktail in Super Lyan, jouw viervoeter mag mee. Nu organiseren ze om dit te vieren een te leuke puppy brunch bij restaurant Celia en jij en je puppy, pupper of hond is samen met jou van harte welkom! Wie, wat, hoe en waar? Lees snel verder want The Daily Dutchy deelt alle ins & outs!

restaurants waar honden welkom zijn - Celia Amsterdam - Puppy brunch

Puppy Brunch bij Celia Amsterdam

Op zondag 1 oktober, vlak voor dierendag ( 4 oktober) ben jij met je viervoeter welkom bij  Celia Amsterdam voor een speciale Puppy Brunch. Hoe leuk!!! Ter ere van dierendag zet je jouw trouwe maatje in het zonnetje met Celia’s pupcakes en puppuccino’s. Geniet zelf ook van luchtige blueberry pancakes, verukkelijke breakfast bagels of de geliefde egg buns. Neem een foto met je ‘furry friend’ en je weekend is compleet. Happy puppy, happy baasje.

Bij zijn is meemaken

Restaurant Celia vind je in hartje Amsterdam aan de Nieuwendijk 60. Deze locatie is ook goed te bereiken als je niet in Amsterdam woont en met de trein komt. In slechts een paar minuten wandel je met je viervoeter naar dit restaurant. De brunch vindt plaats op zondag 1 oktober van 12:30 tot 15:30 een plekje reserveren kan via celiaamsterdam.com. Leuk om te weten is dat bij dit een restaurant is waar honden altijd welkom zijn.

Flexwerken in Café Celia samen met je hond

Café Celia in Amsterdam biedt je de ultieme co-working ervaring – in samenwerking met MEOW – dé perfecte plek om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen terwijl je hond naast je ligt voor wat extra gezelschap! Een flexwerkplek is inclusief onbeperkte barista koffie & thee, heerlijke voedzame lunch, toegang tot vergaderruimtes, nook voor videogesprekken en een lekker glas wijn tijdens Social Hour om de dag af te sluiten met gelijkgestemden. Voor slechts €29 kun je een dagpas boeken via meow.space.

Alle hondjes en puppy’s verzameld voor de Puppy Brunch bij Celia! Wie zien wij daar?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookPinterest en Instagram!

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.