Dat wordt kijken! Dit is de eerste Netflix Original uit Nederland

Netflix is ondertussen een hutspot geworden van de meest uiteenlopende series, films en originals. Hoe gek je het ook bedenkt, er is altijd wel iets dat je wilt zien. Wellicht was je het al opgevallen, maar er is toch iets dat mist aan de ellenlange lijst van kijkvoer. Jazeker, er bestond namelijk nog helemaal geen Netflix Original uit Nederland. Tot nu! The Daily Dutchy vertelt je alles wat je moet weten over deze nieuwe serie. 

The Daily Dutchy Netflix Original

Ares, de eerste Nederlandse Netflix Original

Oke, eigenlijk is het niet de eerste Netflix Original. De serie Undercover bestond immers ook voor een deel uit Nederlanders. Maarrr wij heten niet voor niets The Daily Dutchy en zijn daarom een groot voorstander van alles dat voor 100% een Neerlands tintje heeft. Je begrijpt dus ook dat wij de serie met open armen gaan verwelkomen!

De Netflix Original gaat Ares heten en is een achtdelige psychologische horrorserie. De serie speelt zich af in onze mooie hoofdstad en zullen het verhaal vertellen van Rosa (Jade Olieberg) en Jacob (Tobias Kernsloot), twee beste vrienden die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap.

https://thedailydutchy.com/2019/10/03/watchlist-op-netflix-de-leukste-reisdocumentaires/

Rosa en Jacob laten zich verleiden tot de macht en rijkdom binnen het geheime genootschap, maar komen er al snel achter dat niet alles even rooskleurig is als het lijkt. Zo hebben er in het verleden al vele demonische geheimen plaatsgevonden binnen het genootschap. Aan het leven binnen de elite vol mogelijkheden en privileges hangt alleen wel een prijskaart. De vraag is: zullen Rosa en Jacob die prijs betalen? Kortom, dat wordt griezelen op de bank!

De bloedstollende teaser van de serie staat al online en vind je hieronder!

Nice to know

Naast de hoofdrolspelers zullen er meer bekende gezichten terug te zien zijn. Zo spelen Lisa Smit, Robin Boissevain en Gouden Kalf-winnares Rifka Lodeizen ook in de serie. De serie wordt geregisseerd door Giancarlo Sanches en Michiel ten Horn en is geschreven onder leiding van Michael Leendertse.

Good to know

Voor diegene die niet meer kan wachten, nog even geduld! De releasedatum van de serie is namelijk in 17 januari 2020. Dan zal de serie ook wereldwijd in 190 landen te zien zijn, iets wat ons Nederlandse hart alleen maar harder doet kloppen. Afijn, 2020 gaat met het songfestival in Rotterdam en deze achtdelige thriller het jaar van Nederland worden!

Ga jij de serie Ares kijken? 

Bron beeld: Netflix, Unsplash

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!