Dutch Brand | Ellen Beekmans Sieraden

Het mooie sieradenmerk Ellen Beekmans ken je waarschijnlijk nog niet, maar daar komt vandaag verandering in. Ellen Beekmans is opgericht door de Nederlandse Ellen Beekmans en sinds 2010 ontwerpt zij haar sieraden onder eigen naam. Haar sieradenlijn onderscheidt zich door vrouwelijkheid, verfijndheid en kleur. Mooie sieraden voor “vrouwen met oog voor detail en gevoel voor kleur”, aldus Ellen Beekmans. The Daily Dutchy’s Vivian is al fan. Lees snel verder en maak kennis met de mooie lijn van Ellen Beekmans Sieraden!

Ellen Beekmans Sieraden

Sieraden vanuit eigen ontwerp

“Het begon allemaal met een doos oude sieraden die ik vond op de zolder. Ik speelde al een tijd met het idee zelf sieraden te ontwerpen omdat ik voor mezelf nooit het juiste sieraad kon vinden. De kettingen en armbanden die ik vond in de doos heb ik uit elkaar gehaald en verwerkt tot nieuwe sieraden.”

Ketting Ellen Beekmans

Bij de sieraden van Ellen Beekmans staat voorop dat kleur en materiaal het sieraad maakt. Zo kom je in de collectie verschillende kleuren tegen, van feloranje tot zachtroze en groen. En lopen de materialen uiteen van (halve) edelsteen, zoetwaterparels en parelmoer. Daarbij zijn de ontwerpen geïnspireerd door vrouwen vanuit andere culturen. Denk aan Bohémian, Marrakech, Terre Massai en Mediterranée. Ik hoor je denken? Is dit merk dan wel Nederlands? Ja, dit is het zeker. Ellen speurt namelijk de hele wereld af naar de beste materialen voor haar sieraden, maar de sieraden worden handgemaakt in Nederland.

Tevens is het sieradenlabel dit jaar al vijf jaar een feit! Om dit lustrumjaar te vieren is er een speciale collectie ontworpen. Haar lustrumcollectie is haar achtste serie en heeft een vrouwelijke en bohemien uitstraling.

oorringen ellenbeekmans

Good to know

De collectie is te koop in verschillende mode en lifestyle winkels in Nederland, maar ook te koop via de eigen webshop op de website van Ellen Beekmans. Haar collectie bestaat uit oorbellen, kettingen, ringen, armbanden en broches.

Was jij al bekend met de mooie sieraden van Ellen Beekmans?

Bron: Ellen Beekmans
Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.