Gratis digitaal koken met De Kookfabriek

Momenteel worden onze sociale contacten beperkt en is er ruimte voor het ontwikkelen van wellicht nieuwe hobby’s. De Kookfabriek speelt hierop in en introduceert daarom St(r)eaming Chefs. Een gratis online kookworkshop onder leiding van een chef van De Kookfabriek. Op deze manier kun je alsnog hun motto ‘samen de keuken in’ nastreven en samen leren koken. We like! The Daily Dutchy vertelt wat je kan verwachten van deze te gekke online workshop!

kookworkshop leren koken de kookfabriek

De Kookfabriek

Met maar liefst zes vestigingen in Nederland is De Kookfabriek de grootste kookstudio. Hun motto luidt als volgt: ‘samen de keuken in’. Helaas gaat dat momenteel even niet meer op locatie, maar met de online workshop kun je easy peasy met een familielid, vriend of een collega koken. En dat allemaal op veilige afstand. De chef geeft een korte introductie, waarna je aan de slag gaat om een heerlijke maaltijd te bereiden. Maak je geen zorgen: tijdens het koken is er voldoende tijd om even bij te kletsen en vragen te stellen aan de chef. Het bereiden van een gerecht neemt ongeveer een uur in beslag. Bon appetit, baby!

Nice to know

Iedereen kan zich aanmelden voor de online workshop St(r)eaming Chefs van De Kookfabriek. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je een link naar de livestream en de ingrediënten die je in huis moet hebben. Op het afgesproken tijdstip gaat de livestream van start en gaat iedereen digitaal samen de keuken in.

Good to know

Ben je ook zo enthousiast geworden en kan je niet wachten om de digitale keuken in te gaan? Aanmelden kan via de website van De Kookfabriek via kookfabriek.nl

Ga jij deelnemen aan de online workshop van De Kookfabriek?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

Leren koken – De Kookfabriek – Kookworkshop

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved