Hotspot | Beachclub Bistro en Grill Later aan Zee in Bloemendaal

Slippers uit, cocktail in je hand en zonnebril op je neus. The Daily Dutchy kan niet wachten op de zomer! En wat is er fijner aan de zomer dan in je strandstoel vanuit een fijne hotspot lekker genieten van een mooie zonsondergang? Precies, helemaal niets. Beachclub Bistro en Grill Later aan Zee is zo’n typische strandclub waar je heerlijk kunt genieten en The Daily Dutchy mocht met de seizoensopening langs om te proeven van de menukaart. Lees gauw verder!

Hotspot Beachclub Bistro & Grill Later aan Zee The Daily Dutchy

Nu het mooie weer eraan komt, is het natuurlijk héérlijk om met je blote voeten op het strand te lopen. Gelukkig is Beachclub Bistro en Grill Later aan Zee net op tijd weer begonnen met het uitpakken van het fijne terras waardoor je dit weekend alweer kunt nippen aan je cocktail. Elke herfst ruimen ze namelijk de complete beachclub op en gaan ze weer opbouwen in de lente.

Heerlijk vertoeven aan het strand

Beachclub Later aan Zee is niet zoals de beachclubs die je wellicht gewend bent. Zo is bijvoorbeeld de inrichting binnen heel warm en modern en heeft het meer weg van een luxe restaurant op een Spaans eiland. Met botanische sferen en zelfs schommels is dit zeker de plek waar je de hele dag kunt vertoeven. Of je nu binnen zit of buiten geniet van de zon.

Hotspot Beachclub Bistro & Grill Later aan Zee The Daily Dutchy

Ook fijn: bij deze fijne hotspot kun je zitten op de plekken waar jij maar wil. Met genoeg plekken op het terras én binnen is er dus ook altijd plek voor je! Ook zijn ze bezig met plekken op het strand zodat je lekker met je voeten in het zand kunt genieten van een ondergaande zon. Daar houdt The Daily Dutchy wel van!

Hotspot Beachclub Bistro & Grill Later aan Zee The Daily Dutchy

Op de menukaart vind je een paar klassiekers, maar ook precies het eten waar je zin in hebt na een dagje bakken en braden op het strand. Het is mogelijk om te lunchen tot 16:00 uur en is een hele diverse dinerkaart met allerlei heerlijke gerechten. Zo is de kaasfondue (die ze serveren in een broodje!) zeker een aanrader, net zoals de gamba’s, de vegetarische poke bowl en de Fish & Chips. Er is dus voor ieder wat wils!

Hotspot Beachclub Bistro & Grill Later aan Zee The Daily Dutchy
Hotspot Beachclub Bistro & Grill Later aan Zee The Daily Dutchy

Hotspot Later aan Zee heeft ook aan de drankjes gedacht en heeft een samenwerking met het exclusieve champagnemerk Taittinger. Ze bieden acht verschillende soorten champagne en weten precies welke past bij het gerecht. Zeker de moeite waard dus om te proberen!

Nice to know

Als je een dag naar het strand gaat, wil je natuurlijk helemaal uitpakken. En dat snapt beachclub Later aan Zee heel goed! Daarom is het mogelijk om een comfortabel ligbed inclusief parasol, ijskoeler, kussens en bediening te huren voor maar €35,00 per dag. En ontzettend ideaal want de lounge heeft eigen douches, toiletten en zelfs loungemuziek. Hallo goede leven!

Good to know

Beachclub Later aan Zee vind je op Zeeweg 83 in Overveen, een dorpje in de gemeente Bloemendaal. Er gaat een bus rechtstreeks naar het strand en is de beachclub elke dag geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Zo hoef je dus geen dag strand te missen!

Wanneer ga jij naar deze leuke hotspot? 

Bron beeld: The Daily Dutchy – Jaimy Boer, Romy Pechler 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedJaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!