Hotspot | Conceptstore Nørd in Leeuwarden

Conceptstore Nørd is het pareltje van Leeuwarden die je niet mag overslaan. De perfecte combinatie van leuke hebbedingetjes voor in huis, een goede bak koffie en voldoende planten om je huis helemaal op te fleuren. Het is de nieuwe favoriete plek geworden van The Daily Dutchy’s Jaimy en zetten ‘m daarom in de spotlight! 

The Daily Dutchy Nørd

Conceptstore Nørd in Leeuwarden

Conceptstore Nørd (lees: nerd) is het ietwat verstopte plekje voor als je vaak niet verder dan de grote winkelstraat van Leeuwarden loopt. De conceptstore is de perfecte plek om even rond te kijken of als je op zoek bent naar een mooi en bijzonder product. Pas op: voor je het weet sta je met je handen vol met gedroogde bloemen, kaarsen en kaartjes.

The Daily Dutchy Nørd

De conceptstore is van Suzanne en Gerard die speciaal uit Amsterdam zijn gekomen om deze fraaie plek in Leeuwarden te openen. Leuk om te weten: alle kasten die je in de winkel ziet, hebben ze helemaal zelf gemaakt. De creativiteit en ambitie voor de winkel voel je ook bij het betreden van de plek wat voor een aangename sfeer zorgt.

https://thedailydutchy.com/2019/09/18/8x-culinaire-hotspots-in-leeuwarden/

In de winkel verkopen ze uitsluitend producten van duurzame merken of producten met een mooi verhaal. Hierdoor geef je altijd een uniek en bijzonder cadeau aan je geliefden of aan jezelf, want dat mag natuurlijk ook! Bij Nørd kun je terecht voor accessoires in huis, planten, verzorgingsproducten, stationary, sieraden en producten die je helemaal niet zal verwachten. En dat maakt elk bezoek een waar feestje.

The Daily Dutchy Nørd

Nice to know

Naast dat je er terecht kunt voor leuke hebbedingetjes, kun je ook neerploffen bij de koffiebar. Hier serveren ze koffie met BOCCA-bonen, een specialty-coffee brander uit Amsterdam. Op de menukaart vind je heerlijke vegan zoetheden zoals een RAW brownie (heel lekker!) of een chocolate chip cookie. Door de fijne sfeer is het ook een goede plek om even wat werk te verrichten of af te spreken met een vriendin!

The Daily Dutchy Nørd

The Daily Dutchy Nørd (2)

Good to know

Je vindt de conceptstore op de Sint Jacobsstraat 15, in het straatje richting de Grand Café De Walrus. De winkel is van dinsdag tot vrijdag geopend van 08:30 uur – 17:30 uur en zaterdag van 9:30 uur – 17:30 uur.

Psst! Heb je wat leuks gezien, maar vind je Leeuwarden te ver? De winkel heeft ook een webshop!

Wanneer ga jij bij deze fijne hotspot langs?

Bron beeld: The Daily Duchy – Jaimy Boer, Unsplash

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedJaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!