Hotspot | Lunchcafé ECHT in Alkmaar

Midden in het centrum van Alkmaar bevindt zich lunchcafé ECHT. Met een heerlijk terras buiten, een moderne look binnen én een eerlijke menukaart is dit de juiste locatie om even te ontspannen onder het genot van een huisgemaakte lunch. Dit jonge lunchcafé staat zeker op de lijst van hotspots in Alkmaar. The Daily Dutchy ging op bezoek. Lees dus snel verder! 

thumbecht

ECHT staat voor puur en eerlijk eten. Alle producten bij ECHT zijn huisgemaakt zonder overbodige toevoegingen. Van heerlijk bewust gebak, biologische brood of versgeperste sapjes. Naast goede koffie serveren ze ook bijzondere thee. Ze serveren diverse verfijnde smaken thee én huisgemaakte ijsthee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ECHT is een typisch lunchcafé met een ruime keuze op het menu. Wij gingen voor heerlijke huisgemaakte falafel en ook de tosti’s zijn zeker een aanrader! Liever zoet? Ga dan zeker voor gebak! Alle taarten worden zelf gebakken. Op de kaart staan een aantal klassiekers, zoals worteltaart en cheesecake, maar ook een heerlijke key lime pie én espressochocoladetaart met eigen espresso.

Alles bij ECHT is huisgemaakt, maar sommige producten worden aan andere overgelaten. Zo komen brood, vlees en vis van leveranciers uit de buurt. Allemaal binnen 100 meter!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nice to know
Geen tijd om te blijven zitten? Alle producten van ECHT zijn ook voor thuis. Ook koffiebonen worden verkocht in zakken van 1 kg. Zo kun je ook thuis genieten van de vers gebrande koffiebonen van ECHT.

Good to know
ECHT bevindt zich in hartje Alkmaar de Marktstraat 4. Van maandag t/m zaterdag openen de deuren om 9.00 en op zondag om 10.00, dagelijks tot 17.30 uur.

Wanneer ga jij langs bij ECHT in Alkmaar?

Dit artikel is geschreven door Demi Hageman van De Kookfabriek!

Bron beeld: The Daily Dutchy – Demi Hageman

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved
koken & tafelen algemeen