TDD’s Food Week | Verse Truffelpasta & Borrelen op de Prinsengracht

The Daily Dutchy houdt van eten en van gezelligheid. In TDD’s Food Week delen wij dan ook al te graag waar en wat wij gegeten en gedronken hebben de afgelopen week. Zo werden wij deze week onder andere uitgenodigd bij 5&33 om heerlijk Italiaans te dineren en genoten wij vrijdag bij Thijs & Dikker van een goede borrel, inclusief heerlijke hapjes! 

5&33 

Al eerder schreven wij over Tasty Truffels Bij 5&33 Amsterdam. Toen wij hier uitgenodigd werden voor intiem diner, was dit dus zeker geen straf. Wederom genoten wij van de Italiaanse keuken en uiteraard wederom ook van de pasta met verse truffel. Dit blijft toch echt onze favoriet bij 5&33.

Pindakaas

24 januari was het Nationale Pindakaasdag. Tijd om de pinda te vieren dus en je pindakaas te bestellen bij Shopspot De Pindakaaswinkel.  Smaken; Dadel Kaneel, Carmel Zeezout en de Sport Pindakaas. Heerlijk voor op brood, maar natuurlijk ook om een Easy, peasy ontbijtsmoothie met pindakaas van te maken. Check snel het lekkere recept!

Mama Kelly Amsterdam

Als er iemand jarig is dan is het feest. Een goede gelegenheid om met vier vrouwen te dineren in het barbieroze Mama Kelly in Amsterdam. Yes, echt alles is hier roze! Er waren dan ook weinig mannelijke gasten aanwezig, wat wij wel een beetje konden begrijpen. Leuk om vanuit Mama Kelly naar De Coolste Baan van Nederland te kunnen kijken onder het genot van heerlijke kreeft. De locatie in Amsterdam is totaal anders dan Den Haag!

Stroom

Ik fiets hier normaal altijd voorbij, maar dit tentje is echt gezellig om te lunchen. Hier hebben we heerlijk geluncht en prosecco gedronken. Ja, we hadden wat te vieren! Als lunch een caesar salade met gepocheerd eitje en een broodje kip met truffelmayonaise. Om je vingers bij af te likken…

Thijs – by Dikker & Thijs

Lotte van Culi Amsterdam nodigde The Daily Dutchy vrijdag uit voor een gezellige borrel bij Thijs. Dit was echt ouderwets gezellig. Zo werden er heel wat rode wijntjes gedronken, goede gesprekken gevoerd en eh… uiteraard gegeten! Lees: bruschetta’s, oesters, eendenborst, vitello tonato, cheesecake en nog veel meer lekkers. Gelukkig gingen we dus niet met alleen een “liquid” diner naar de volgende borrel!

Tot volgende Food week!

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2018 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedVivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.