Hotspot | Gallery61 in Den Haag

Klaar om al je zintuigen te prikkelen? Dan ben je op het juiste adres bij Gallery61 in Den Haag. Gevestigd in één van de oudste panden van Den Haag en de nieuwste hotspot om culinair te genieten. Of je nu naar het kunstzinnige interieur kijkt of de kunstwerken op je bord, alles is even smakelijk en sluit naadloos op elkaar aan. The Daily Dutchy verteld je alles over de hotspot die graag buiten de lijntjes kleurt! 

Hotspot Gallery61 The Daily Dutchy

Gallery61 in Den Haag

Gallery61 is het nieuwe restaurant in De Passage, een historische winkelgalerij uit 1885. Vroeger een bioscoop, maar nu het atelier geworden van kleurrijke smaken en geuren in Den Haag.  In combinatie met de internationale gerechten op de menukaart met een moderne twist, kun je bij Gallery61 een ware beleving verwachten.

Bij deze nieuwe hotspot serveren ze aan all-day menu bestaand uit internationale gerechten met een kunstzinnige knipoog. Of je nu begint met het dessert of liever je vertrouwde Açai Bowl de hele dag kunt eten, hier is dat zeker mogelijk. Een lust voor het oog, de neus en zeker de mond!

Hotspot Gallery61 The Daily Dutchy (2)

De gerechten zitten vol met organische producten en maken de chef een heus kunstwerk van je bord. Van spetters op de menukaart zoals Eggs Bennedics met een Haags Eitje geserveerd met kalkoenlfilet op een wafel of een burger Salmon B met zwarte brioche, Griekse Yoghurt en groene kruiden, is kiezen nog nooit zo moeilijk geweest!

Hotspot Gallery61 The Daily Dutchy (3)

Nice to know

Bij Gallery61 gebruiken ze uitsluitend ingrediënten van ‘de buurman‘ en komen de gerechten ook echt uit de directe omgeving. Met kaas van dé bekende kaasboer uit de buurt, het vlees uit het natuurgebied De Groenzoom en uiteraard vis bij Hollandvis in Scheveningen ben je verzekerd van smakelijke gerechten. En dat proef je zeker.

Good to know

Gallery61 vind je in De Passage op nummer 61. Het restaurant is zeven dagen per week geopend van 09:00 uur tot 22:00 uur. Reserveren is verstandig want iedereen wil hier maar al te graag eten!

Bron beeld: Gallery61

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedJaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!