Hotspot & Shopspot: Da Angelo Delicatezza & Trattoria

In Molenhoek nabij het Gelderse Nijmegen vind je hotspot Da Angelo. Dé plek waar je kunt genieten van de Italiaanse keuken, zoals je dat in Italië zelf ook doet. Je hoeft alleen maar je ogen te sluiten en je bent in Italië. Een originele Italiaanse Keuken in de vorm van een gezellig restaurant, Delicatezza en Trattoria. Een lunchroom, restaurant en winkel in één. Lees snel verder en leer deze gezellige en Italiaanse keuken in Nederland kennen!

daangelo

Bij familierestaurant Da Angelo kun je dus terecht voor een héérlijke lunch of diner, maar ook kun je hier terecht om naar eigen zeggen de lekkerste Italiaanse delicatesse aan te schaffen voor thuis. Da Angelo heeft een gezellige trattoria geopend, die dient als ontmoetingskamer voor zijn gasten. Een typisch Italiaans concept, want in Italië vind je zo’n ontmoettingsplek in iedere plaats.

Typisch Italiaans eten en drinken

Wat je vindt in Da Angelo zijn: Parmiggiano Reggiano, oftwel de vader van alle Italiaanse kazen, olijfoliën van de eerste persing, verse buffelkaasjes, ambachtelijke vleeswaren als Prosciutto di Parma en Mortadella Divina, likeurtjes als Grappa del Castelo, mierzoete dessertwijntjes, pesto’s en pasta’s en voor de bierliefhebbers kun je hier terecht voor een lekkere birra I Peroni.

Naast het Italiaanse eten, heeft het interieur ook een Italiaans sfeertje. Zo neem je plaats in een knusse ruimte en kijk je uit naar de open keuken, waar er met verschillende ingrediënten de lekkerste gerechtjes op tafel worden getoverd.

daangelo

Nice to know
Bij Da Angelo Delicatezza & Trattoria kun je terecht om te dineren, maar ook kun je een catering of kookworkshop huren. Tevens is het mogelijk om het restaurant af te huren voor feesten en partijen.

Good to know
Da Angelo vind je in het plaatsje Molenhoek aan de Prinsenweg 3a. Daarbij zijn ze dinsdag t/m vrijdag geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur. Zaterdag van 11.00 uur tot 23.00 uur en zondag van 14.00 uur tot 23.00 uur. De keuken is echter tot 21.30 uur open. Op maandag zijn ze gesloten, maar is het wel mogelijk een kookworkshop op afspraak te volgen.

Het restaurant is gestart door Angelo zelf. Helaas is de lieve eigenaar veel te jong overleden. Tot de dag van vandaag nog steeds een groot gemis in Molenhoek. Het restaurant wordt nu met trots gerund door zijn lieve dochters en zijn vrouw.

interieur

Wanneer ga jij een bezoekje brengen aan Da Angelo?

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.