Hotspot | Borrelen bij Tap Zuid

View Gallery
4 Photos
Hotspot | Borrelen bij Tap Zuid
Tap Zuid

Tap Zuid

Hotspot | Borrelen bij Tap Zuid
Tap Zuid

Tap Zuid

Hotspot | Borrelen bij Tap Zuid
Tap Zuid

Tap Zuid

Hotspot | Borrelen bij Tap Zuid
Tap Zuid

Tap Zuid

Bar en Keuken Tap Zuid is the place to be in Amsterdam als je van een lekker biertje en hapje op zijn tijd houdt. Tap Zuid heeft namelijk alle brouwers van Amsterdam in één eetcafé en bezit daarnaast ook nog een collectie van de mooiste speciaal bieren van de wereld! Met maar liefst 25 biertjes op de tap zijn de keuzes uiteenlopend van bijvoorbeeld Brouwerij ’t IJ tot een Flying Dog biertje. Voor een ieder wat wils. Lees snel verder en ontdek deze gezellige Hotspot!

Tap Zuid

Tap Zuid is sinds 2015 een feit en is zéker een gezellige aanwinst voor de Rivierenbuurt in Amsterdam. Al vanaf 12.00 uur kun je terecht om het eerste biertje te bestellen bij het vriendelijke personeel. De borrel kan niet vroeg genoeg beginnen als je het ons vraagt, maar drink wel met maten uiteraard! Naast héérlijke biertjes, kun je er natuurlijk ook een goed glas wijn, een verantwoord frisje of een kopje koffie drinken…

Bij Tap Zuid stap je niet binnen in een bruine kroeg, maar in een trendy en hip café met een zonnig terras, waar je tot in de late uurtjes in de zomer kunt genieten. Het interieur is stijlvol, stoer en helemaal volgens de industriële trend ingericht. Als je de trap naar beneden neemt kom je terecht in de grote bierkelder van Tap Zuid. Hier kun je de grote vaten goed van dichtbij bekijken! Ook kan The Daily Dutchy de keuken erg aanraden. Zo vind je op de menukaart héérlijke borrelhappen, maar kun je ook een goede hamburger bestellen.

Nice to know

Het is ook een leuke plek om te daten. Sla de spelletjeskast dan zeker niet over!

Good to know

Tap Zuid vind je op het hoekje van de Maasstraat nummer 70 te Amsterdam. Dagelijks zijn ze geopend van 12.00 tot 01.00 uur en in het weekend zelfs tot 3.00 uur. In de wintermaanden zijn ze echter open vanaf 16.00 uur. Leuk om te weten: De keuken sluit pas om sluitingstijd! Dit betekent dat je zelfs om bijvoorbeeld twaalf uur ’s avonds nog een lekkere hamburger bij de keuken kan bestellen.

Wanneer ga jij alle biertjes van Tap Zuid uitproberen? 

Bron: Tap Zuid
Bron beeld: The Daily Dutchy – Jamie Lee Balek

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.