Hotspot | The Avocado Show Amsterdam

Yes! Onze gebeden zijn eindelijk verhoord! Amsterdam heeft dan eindelijk haar eerste Avocado restaurant op de kaart! Een nieuwe hotspot met in de hoofdrol de Avocado. Als ware Avocado- Lover mochten wij van The Daily Dutchy deze hotspot als een van de eerste bezoeken. Benieuwd wat voor lekkers hier te vinden is? Lees dan snel verder!

thumbavocadoshow

The Avocado Show is Amsterdams nieuwste hotspot opgericht door de heren Ron Simpson, Julien Zaal en chefkok Jaimie van Heije. In de gezellige Pijp kan jij de gehele dag terecht voor de heerlijkste gerechten met avocado. Op het menu staat voor iedereen wat wils. How about een Avocado Burger, een Poké Bowl met zalm en avocado of de Chicken Truffle en Avo Sandwich? Maar aan de sweet tooth hebben de heren gedacht! Een Avocado Date Cake of de Banana & Avocado Chocolade mouse laat het water ons in de mond lopen.

Naast ontbijt, lunch, diner, afhaal en delivery hebben de mannen nóg iets geniaals bedacht.
Late Night Avocado Snacking. Dag klef broodje Döner Kebab, wij fietsen graag een rondje om naar huis voor een healthy guilty pleasure.

2

Good to know
The Avocado Show is te vinden op de Daniel Stalpertstraat 61 te Amsterdam en is dagelijks geopend van 08:30 tot 17:00. Echter staan deze openingstijden volgens ons nog niet helemaal vast. Oh en helaas blijkt er een lange wachtrij te zijn…

1

Very Nice to know
Op de website theavocadoshow.com wordt er een loterij gehouden waarbij jij kan worden uitgenodigd om te komen eten bij de avocadoshow. Wie weet heb jij binnenkort een heerlijke Avocado burger voor je neus!

Ben jij ook zo’n avocadoliefhebber?

Dit artikel is geschreven door Louise Secrève.

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved